Velik interes / Počinje dugoočekivana prodaja ulaznica za EURO 2020.: Pogledajte kakve su cijene i tko ima prednost!

Image
Foto: Shutterstock

Hrvatska igra na stadionima u Londonu i Glasgowu protiv Engleske, Češke i pobjednika turnira Lige nacija

4.12.2019.
8:36
Shutterstock
VOYO logo

Danas u 14 sati počinje dugo iščekivana prodaja ulaznica za EURO 2020. Hrvatska igra na stadionima u Londonu i Glasgowu koje će, vjerujemo, 'kockice' preplaviti te gradove. Prijave za ulaznice trajat će do 18. prosinca

Na stranicama UEFA-e potrebno je ispuniti obrazac za prijavu  (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati). Očekuje se velik interes, tako da će po redoslijedu prijave zainteresirani imati priliku kupiti onoliki broj ulaznica koliko UEFA dopusti za gostujuće navijače jer su Vatreni u skupini s domaćinom Engleskom, dok su ostale dvije ekipe Češka te pobjednik Lige nacija (Škotska, Srbija, Norveška ili Izrael).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost imaju i oni koji su najviše puta kupovali ulaznice preko UEFA-inih stranica za utakmica Hrvatskog nogometnog saveza

Kako biste ušli u postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu na Uefinom portalu za ulaznice odabrati kako ste navijači Hrvatske. Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A oni koji su dobili ulaznice saznat će to u veljači iduće godine. Hrvatski navijači za utakmicu protiv Engleske dobit će 14.000, a za utakmice u Glasgowu 10.000 ulaznica. 

Ovo je i raspored odigravanja utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. krug Engleska - Hrvatska (14. lipnja u 15 sati, London)
2. krug Hrvatska - Češka (19. lipnja u 18 sati, Glasgow)
3. krug Hrvatska - Pobjednik doigravanja C (23. lipnja u 21 sat, Glasgow). 

Cijene ulaznica idu od 30 eura, pa do 945 eura za finale. Cijene ulaznice za utakmice u Londonu i Glasgowu bit će: 1. kategorija: 185 eura, 2. kategorija: 125 eura te 3. kategorija: 50 eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo