POČINJE ČERUPANJE LISICA: / Bogati PSG pregovara sa zvijezdom novog engleskog prvaka

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
3.5.2016.
9:40
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Trojica najistaknutijih igrača u velikom trijumfu malog kluba su Jamie Vardy, Riyad Mahrez i N'Golo Kante. I dok ovaj prvi kao 29-godišnjak možda i nije toliko zanimljiv najbogatijim klubovima, za potonjom dvojicom je već krenuo lov.

Busquets im je nedostupan

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe je posvetio naslovnicu slavlju Leicester Cityja, ali u unutrašnjosti novina se nalazi vijest koja se neće svidjeti navijačima novog engleskog prvaka. Bogati PSG je bacio oko na Kantea i već je krenuo u pregovore kako bi 25-godišnjeg veznjaka predstojeće ljeto doveo na Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kante je u Francuskoj igrao za Boulogne i Caen i prošao je ispod radara Parižanima. Prošlo su ga ljeto mogli dovesti za sitan novac, a sada će morati platiti za njega barem 40 milijuna eura. L'Equipe tvrdi da su u PSG-u silno željeli dovesti Barcelonina veznjaka Sergija Busquetsa, ali kad su shvatili da je to nemoguća misija, okrenuli su se novopečenom francuskom reprezentativcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kante se navodno u više navrata posljednjih mjeseci našao sa sportskim direktorom PSG-a Olivierom Letangom i razgovarao s njim o mogućem transferu u Pariz, grad u kojem je rođen. Nakon samo godinu dana Leicester bi tako mogao izgubiti svoga neumornog trkača, ali barem će na njemu zaraditi novac o kojem prošlo ljeto klupski čelnici nisu mogli ni sanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo