Počelo je, počelo: 'Želimo ih satrti, rasturiti'

Nakon uvjerljive pobjede susjedom iz Lučkog nogometaši Dinama okrenuli su se derbiju s Hajdukom, koji je na rasporedu sljedeći vikend. 'Želimo ih dobiti, ili kako se ono kaže...

10.3.2012.
20:51
VOYO logo

Dva pogotka Jerka Leke od kojih je prvi bio prekrasan, iz voleja, debelo su pomogla Dinamu da dođe do pobjede nad Lučkim.

"U Turskoj sam jednom zabio dva gola, to su bila jedina dva u sezoni. Znači da sam sad miran za ovu sezonu, što sam zabio, zabio sam. Malo smo semučili do gola, a onda je dalje sve bilo lakše", uz smješak će Leko koji je dobio žuti karton je slaveći pogodak dignuo dres i pokazao sliku sina Carlosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konačno da nisam dobio za prekršaj. Kad bi ga je sudac davao, rekao sam, ako moraš, onda mi ga daj. Jedanaesterac? Pa Beqiraj i ja smo pucali na treningu, on je promašio, a ja pogodio. Jednom nisam zabio dok sam igrao u Kijevu. No, sad se moramo okrenuti Hajduku, želimo se predstaviti pravom igrom i doći do pobjede, to bi definitivno rješilo prvenstvo", zaključio je junak pobjede nad susjedom iz Lučkog.

Hajduku se okrenuo i Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo ih dobiti, ili kako se ono kaže... satri, rasturiti", rekao je Joe.

I dok su već bili u utakmici s Hajdukom, trener Ante Čačić nije želio o tome, ostao je na utakmici s Lučkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu me iznandili otvorenom igrom, najavi osam da bi moglo biti tako. Nama je trebalo vremena da se naviknemo na teren, na drukčiju loptu. I onda je Leko krasno zabio. To je tako u nogometu, kad imamo šanse ne zabijemo, sad smo zabili i kad nismo imali prilika. I nisam ja sad bolji ili lošiji trener nego sam bio jučer. Lučko ima dobru momčad, mislim da je i za njih dobro da su bili ovako otvoreni, agresivni, vidjeli su da se mogu nositi s nama, pa onda mogu i s drugima. Oni koji igraju samo zatvoreno na bod ionako izgube, a ovako je Lučko spoznalo da ima kvalitetu", pričao je među ostalim Čačić.

Lučko može žaliti jer je dobro pariralo Modrima, ali ne može rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma nije nas presjekao Lekin prvi gol, ne mora momčad pasti ni nakon drugog gola, to se može stići, ali onda ta dva jedanaesterca. Ispali smo naivni, zbog toga smo izgubili 4:0 iako takav rezultat nismo zaslužili. Ma navino smo ispali i kod Beqirajevog bijega i gola, sami smo si krivi", mirno je pričao trener Lučkog Željko Kopić kojem treba čestitati na hrabrosti u srazu s Modrima.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo