POBJEDE LOKOSA I SLAVENA: / 'Hat-trick' Brazilca Hebera protiv Cibalije, eurogol Savića

Image

U nedjeljnim utakmicama 20. kola Prve HNL Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Cibaliu s 4:0 (2:0), a nogometaši Lokomotive pobijedili Split s 3:0 (2:0).

18.12.2016.
19:10
VOYO logo

Pogotke su za "lokose" zabili Jan Doležal (10.), Josip Ćorić (23.) i Amir Rrahmani (67).

Drugi gol zabio je Josip Ćorić s bijele točke, ali tek iz drugog pokušaja, prvi je sudac Ivan Bebek poništio zbog preranog utrčavanja u 16-erac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta pobjeda Belupa u nizu

Slaven Belupo je uvjerljivom pobjedom protiv "fenjeraša" Cibalije okončao jesenski dio prvenstva na petom mjestu. Odluka je pala već u prvom dijelu kada je junak dvoboja Brazilac Heber s dva vrlo efektna pogotka, u 15. i 28. minuti susreta, "zacementirao" pobjedu koprivničkom sastavu. Brazilac je svoj treći gol na utakmici, a sedmi u sezoni, zabio iz protunapada u 76. minuti. Samo tri minute kasnije Stefan Savić je iz solo prodora povećao na konačnih 4-0.

Bio je to potez utakmice, a trener Željko Kopić odmah je Savića izveo iz igre, kako bi dobio zaslužene ovacije 300-injak gledatelja na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Rijeka s 52 boda ispred Dinama (46), Osijeka (38) i Hajduka (37), Slaven Belupo je peti s 27 bodova, Lokomotiva je šesta s 20 bodova, a Split dijeli zadnje mjesto s Cibalijom sa svega 8 osvojenih bodova. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo