PLETIKOSA U SASTAVU ZA REAL: / Hoće li zaigrati u Zidaneovom debiju?

Image
Foto: Screenshot

Deportivo je objavio da je bivši hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa na popisu od 19 nogometaša koji će konkurirati za utakmicu na Santiago Bernabeuu.

9.1.2016.
15:42
Screenshot
VOYO logo

To znači da je u kratkom periodu uspio doći u formu jer je prije deset dana njegov trener Víctor Sánchez del Amo izjavio da će Pletikosa konkurirati tek kada bude spreman, a s obzirom da je od ljeta bio bez kluba nakon što je napustio ruski Rostov, nije bilo za očekivati da bi se to moglo dogoditi ubrzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u znaku Zidanea

U međuvremenu, francuski velikan ZinedineZidane u subotu navečer debitirat će na klupi Real Madrida, a klub je to iskoristio kako bi pustio u prodaju dresove s njegovim imenom i brojem 5 kojeg je nosio tijekom igračkih dana (2001-2006).

U Real je, inače, sve u znaku Zidaneovog debija protiv Deportiva, a kako je on jedan od omiljenih nogmetaša klub to nastoji što bolje iskoristiti. Osim prodaje dresova na svojoj su službenoj stranici najavili početak novog i za navijače uzbudljivog razdoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/realmadriden/status/685823470526046209 Od 2009. godine Real je je slavio osam puta protiv Deportiva te je upisao jedan remi pa navijači očekuju pobjedu i puno golovoa pogotovo jer je Zidane najavio da će u napadu zaigrati Ronaldo, Benznema i Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo