'Kada pogledamo kako je prošla Hrvatska, mi možemo biti sretni!'

Reprezentacija Bosne i Hercegovine debitantski nastup na nekom svjetskom prvenstvu odradit će u Brazilu idućeg ljeta u skupini F s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

6.12.2013.
21:06
VOYO logo

Selekcija izbornika Satefa Sušića prvi će dvoboj odigrati 15. lipnja u Rio de Janeiru protiv Argentine, a nakon toga joj slijede ispiti protiv Nigerije 21. lipnja u Cuiabi i Irana 25. lipnja u Salvadoru.

"Razumljivo smo sretni sa ždrijebom. Argentina je favorit. Mislim da ćemo se mi s Nigerijom boriti za drugo mjesto u skupini. Nadamo se da možemo proći dalje", prenosi FIFA-ina službena stranica izjavu Miralema Pjanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je komentirao i izbornik Safet Sušić.

"Moglo je bolje, ali mogli je i gore. Kada pogledamo neke druge grupe, pogotovo onu u kojoj je Hrvatska, možemo biti sretni", izjavio je Sušić za Sport.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Papetu je jasno da je Argentina apsolutni favorit grupe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni je Argentina jedan od favorita za naslov prvaka svijeta, a ne samo naše grupe. Treba imati na umu da će oni u Brazilu biti s Messijem, što nije bio slučaj kada smo igrali prijateljsku utakmicu s njima, a sa Leom su barem za trećinu jači. Iran je možda i najslabija selekcija u našoj grupi, a mi smo sa Nigerijom možda na nekoj istoj razini. Ipak, ne smijemo potcijeniti, a ni prepasti se niti jedne ekipe".

http://www.sport.ba/fudbal/susic-nikog-ne-smijemo-potcijeniti-nikog-se-ne-trebamo-ni-plasiti/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo