PJANIĆ KVARI PLANOVE RAKITIĆU? / Katalonci otkrili što će biti s Vatrenim kad Bosanac dođe na Camp Nou

Image
Foto: Profimedia

Spremaju se velike promjene na Camp Nou

25.6.2020.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Veliki posao između Barcelone i Juventusa sve je bliže realizaciji. Kako se čini za par dana mogla bi stići potvrda o razmjeni igrača ovih velikana. MiralemPjanić i desetak milijuna eura trebali bi krenuti prema Cam Nou, a ArthurMelo prema Torinu.

Katalonski Sport se povodom toga pozabavio onime što čeka IvanRakitića. A kako se čini vodstvo kluba ne odustaje od ideje da se riješi Vatrenog ovog ljeta, iako je on sam nekoliko puta do sada poručio kako želi ispuniti ugovor do kraja, što znači odigrati još jednu sezonu u dresu Barcelone. U istoj situaciji je i Arturo Vidal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekontrukcija

“Vodstvo planira rekonstrukciju. Klub želi pomladiti prvu momčad te su njihovi transferi u igri. Dolazak Bosanca znači odlazak Rakitića i Vidala, dvojice sjajnih nogometaša, ali za koje u klubu smatraju da je idealno vrijeme za njihove transfere jer im ugovori istječu 20. lipnja 2021. Oni su na Barcinoj transfer listi još od ljeta 2019., ali ih klub nikada nije realizirao. Sve do ove sezone bili su redovito u početnoj postavi, ali to se promijenilo i minutaža im je pala”, piše Sport.

Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal (R) replaces Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic during the Spanish league football match between FC Barcelona and SD Huesca at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 2, 2018., Image: 385020868, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

“Zbog svega toga su uznemireni, a Rakitića zanima samo transfer u Sevillu, iako taj klub ne može platiti njegovu odštetu te su stvari dosta komplicirane. Vidal je pak stalno povezivan s Interom te se čini da je njegova budućnost vezana za Italiju. U ovom netipičnom ljetu, kada se istovremeno bore za naslov prvaka i Ligu prvaka, njihova budućnost će biti odlučena”, završavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo