PJANIĆ HRABAR UOČI ŽDRIJEBA LIGE PRVAKA: / 'Mnogi će željeti izbjeći nas, pogotovo kada vide što Juve radi posljednjih godina'

Image
Foto: AFP

"Sretan sam zbog Rome, zaslužili su da budu među osam najboljih. Nadam se da ćemo se sresti u polufinalu , a ne sada", rekao je Pjanić

15.3.2018.
15:21
AFP
VOYO logo

Momčad Juventusa igra u odlučnoj formi. Nakon što su velikim preokretom iz Lige prvaka izbacili Tottenham, igrači Massimilijana Allegrija jučer su pobjedom nad Atalantom pobjegli Napoliju na četiri boda u utrci za Scudetto.

Strijelci u pobjedi od 2-0 bili su Higuain i Matuidi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadam se da ćemo se sresti u polufinalu'

"Napravili smo ono što smo morali, pobijedili i povećali prednost u odnosu na Napoli . Nije lako biti u pogonu svaka tri dana, posebno kada igrate protiv taktički dobre ekipe kao što je Atalanta. Ali, mi smo u četvrtfinalu Lige prvaka, u finalu kupa Italije i na vrhu Serije A. Što više možemo tražiti u ovom trenutku?", rekao je Miralem Pjanić nakon utakmice te najavio ždrijeb Lige prvaka koji će se održati u petak u podne:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koga bih volio izbjeći? Mnogi će nas željeti izbjeći , pogotovo ako su vidjeli što je Juventus učinio posljednjih godina", rekao je veznjak Stare Dame.

Talijani će nakon 11 godina imati dva predstavnika u čevrtfinalu Lige prvaka, uz Juventus tu je i Roma koja je izbacila Shakhtar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog Rome, zaslužili su da budu među osam najboljih. Nadam se da ćemo se sresti u polufinalu , a ne sada", rekao je Pjanić, a prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo