PJACA USPOREDIO JUVE I SCHALKE, A PRIČAO I O POVRATKU MEĐU VATRENE: / Nije ga bilo godinu dana, sad je tu i evo što kaže

Image
Foto: AFP

Marko Pjaca ponovno je tamo gdje mu je i mjesto, u krugu reprezentativaca

24.3.2018.
20:19
AFP
VOYO logo

Nakon što mu je krajem ožujka prošle godine u utakmici protiv Estonije puknuo križni ligament, Marko Pjaca vratio se ponovno među igrače hrvatske nogometne reprezentacije.

U porazu u prijateljskoj utakmici protiv Perua u Miamiju, susretu koji je igran u noći na subotu, Pjaca je odigrao posljednjih 20-ak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presretan što se vratio

"Presretan sam što sam ovdje, uvijek je lijepo biti u reprezentaciji, predstavljati svoju državu, nadam se da takvih ozljeda više neće biti. Naravno da je bilo teških trenutaka, kad u vrijeme oporavka svaki dan radiš jedno te isto nekad je teško naći motivaciju, ali ako se pogleda šira slika i neki tvoj cilj, onda je puno lakše", priznao je u razgovoru za Sportske novosti, a upitan je li si postavio cilj da bude dio startne momčadi na SP-u kazao:

Image
OČAJNI VATRENI NA HARD ROCK STADIONU: /

Hrvatska otvorila američku turneju neugodnim porazom od Perua

Image
OČAJNI VATRENI NA HARD ROCK STADIONU: /

Hrvatska otvorila američku turneju neugodnim porazom od Perua

"Ne bih tako rekao, da sam postavio cilj te vrste, u prvom redu zato što se tek vraćam. Naravno da svatko od nas želi što više igrati i pomoći dečkima da ostvare čim bolji rezultat, na kraju krajeva domet koji će napraviti momčad je najbitniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Osvrnuo se Juventusov nogometaš i na dane koje provodi u dresu Schalkea, drugoplasiranog kluba ljestvice Bundeslige u kojem hvata formu za povratak u redove talijanskog prvaka.

Schalke nije pogreška

"Ne mislim da sam pogriješio. Nakon ozljede bitno mi je bilo igrati, skupljati minute, što mislim da u Schalkeu imam, a očekujem da će biti još bolje, da ću dobiti i veću minutažu. U svemu tome je ključno da sam zdrav i spreman za Svjetsko prvenstvo. Sve je u redu, vrlo dobro se osjećam, nadam se da će tako i ostati, mogu reći da sam se zaželio, da sam spreman, jedva čekam svaku sljedeću utakmicu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je talijansko i njemačko prvenstvo, a potom i mogućnost da ostane u Schalkeu.

"Bundesligu mogu usporediti s Italijom, tempo je dosta viši. Isto tako u Italiji je to na drugoj razini što se tiče taktike, ali za napadače u Njemačkoj ima više prostora i taj mi dio igre bolje odgovara. Schalke nema opciju otkupa, to nisu stavili u ugovor, tako da sam na ljeto, nakon Svjetskog prvenstva, igrač Juventusa, a potom ćemo vidjeti što će biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo