Pjaca odigrao 45 minuta u remiju Fiorentine i Sassuola

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca bio je u početnoj postavi Fiorentine, ali ga je trener Stefano Pioli zamijenio nakon prvog poluvremena

9.12.2018.
15:42
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Sassuola dvaput su propustili dva gola prednosti protiv Fiorentine koja je u posljednjim trenucima prve utakmice nedjeljnog programa 15. kola talijanske Serie A izjednačila na 3-3 (0-0).

Do 63. minute nije bilo pogodaka, a tada je Duncan preciznim udarcem donio vodstvo domaćoj momčadi. Samo pet minuta poslije bivši igrač Fiorentine Babacar je donio dva gola prednosti Sassuolu. Simeone je u 70. minuti smanjio zaostatak gostiju, ali je Sensi preciznim udarcem sa više od 20 metara u 80. minuti ponovno donio dva gola prednosti domaćoj momčadi. Fiorentina nije klonula pa je preko Benassija smanjila na 3-2 u 89. minuti, da bi u posljednjim sekundama Mirallas pogodio za konačnih 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca bio je u početnoj postavi Fiorentine, ali ga je trener Stefano Pioli zamijenio nakon prvog poluvremena.

U završnici dvoboja obje su momčadi ostale s igračem manje. Filip Đuričić je u 75. minuti ušao u igru, a u 87. je dobio dva žuta kartona, zbog spoticanja i zbog prigovora. U drugoj minuti sudačke nadoknade Nikola Milenković je dobio drugi žuti karton pa je i Fiorentina ostala s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 43 boda, ispred Napolija sa 35 i Intera sa 29 bodova. Po 25 bodova imaju četvrti Milan i peti Lazio, a Sassuolo je osmi sa 21 bodom. Fiorentina je na 11. mjestu sa 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo