'PJACA ĆE BITI NAJVEĆE JUVENTUSOVO POJAČANJE': / Najgore razdoblje je iza njega, a njegov će napredak biti ogroman

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šest mjeseci prošlo je od prijateljske utakmice između izabranih vrsta Hrvatska i Estonije, susreta koji je, osim poraza Vatrenih, obilježen i teškom ozljedom Marka Pjace.

18.9.2017.
17:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mladi ofenzivac torinskog Juventusa zbog ozljede prednjih križnih ligamenata i dalje čeka povratak na travnjake s kojih već dugo izbiva, a da je njegovo prisustvo u nekim utakmicama bilo izraženije od onog samo navijačkog, siguran je njegov menadžer Marko Naletilić, Juventusova ionako uspješna sezona bila bi i uspješnija.

Navodi to Naletilić za talijanske medije, prenosi nogometni portal Goal, zapravo razmišljajući o finalu Lige prvaka u kojem je madridski Real protiv najjače momčadi Serije A slavio 4-1 pobjedu nanizavši tri pogotka nakon Mandžukićevog gola za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus ima jako dobru momčad i napravio je dobar posao u prijelaznom roku", uvjerava Naletilić uz dodatak:

"Ali često kažem da im je jako nedostajao Pjaca u Cardiffu. Trener je postavio malo obrambenu formaciju, a to često košta poraza. Da je Marko bio zdrav, on bi ga uveo u drugom dijelu i sigurno bi pomogao suigračima da izjednače. U Ligi prvaka momčad s manje napadačkih opcija treba čudo da dođe dokle je Juve došao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje Pjacin menadžer da će, kad se vrati na travnjake, upravo hrvatski reprezentativac biti najveće Juventusovo pojačanje, no, priznaje, nije siguran kada će se to dogoditi:

"Oporavak ide dobro koliko je moguće, sve je pod kontrolom, koljeno mu je sad u redu, ali ne znam kad se vraća. Najgore je razdoblje iza njega, mentalno je sve bolje i vrlo je motiviran. Naravno da želi igrati čim prije, ali mora biti posve zdrav i spreman. A kad se vrati, njegov će napredak biti ogroman. Siguran sam da će biti najveće Juventusovo pojačanje. Još niste vidjeli pravog Marka Pjacu, zbog dvije ozljede koje su ga izbacile iz takta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo