PIPALI SU JE PO GRUDIMA I GRLILI, ALI TO NIJE SVE: / Pogledajte što je šaljivac Ribery napravio simpatičnoj sutkinji

Image
Foto: Screenshot

Bibiana Steinhaus (38), koja će od ove sezone postati prva žena u povijesti koja će biti glavna sutkinja u utakmicama njemačke Bundeslige, još se jednom našla u središtu pozornosti.

13.8.2017.
14:27
Screenshot
VOYO logo

Simpatična policajka je već dosad u više navrata bila privlačila pažnju medija, ne svojom krivnjom. Prvi put prije nekoliko godina kad ju je tadašnji igrač Herthe Peter Niemeyer slučajno rukom dodirnuo po grudima, što je ona popratila smiješkom, a potom i nakon 'okršaja' s bivšim trenerom Bayerna Pepom Guardiolom. Uzrujani katalonski stručnjak je najprije vikao na nju, potom ju je pokušao zagrliti, a onda se, praktički na silu, rukovao s njom i potapšao je.

Nije se naljutila

Ove subote je Bayern u prvom kolu Njemačkog kupa s 5-0 slavio kod trećeligaša Chemnitzera, a Steinhaus je bila glavna sutkinja. U 79. minuti se s njom odlučio našaliti Franck Ribery koji je namještao loptu za izvođenje slobodnog udarca, a usput je sutkinji odvezao vezicu na kopačkama! Nije se Steinhaus posebno naljutila, samo je lagano potapšala Francuza i kasnije izmijenila nekoliko riječi s njim. U svakom slučaju, Riberyju je njegova spačka donijela sreću jer je zabio iz spomenutog slobodnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Steinhaus je dosad bila četvrta sutkinja u prvoj ligi i glavna u drugoj, a sudila je i na Svjetskom prvenstvu nogometašica te ženskom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu. No, suđenje muškarcima u najjačem razredu njemačkog nogometa nesumnjivo će joj biti vrhunac karijere, ali i najveći dosadašnji izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo