DOKAZAO SE / Petković pada, a Kulenović raste sve više: Je li vrijeme da dobije priliku u Dinamu?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL / Sanjin Strukic/PIXSELL

On je konstanta još od početka prošle sezone te je pokazao u puno navrata koliko može na terenu

8.8.2022.
11:55
Igor Kralj/PIXSELL / Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Lokomotiva je jučer na stadionu u Kranjčevićevoj došla do velike i vrijedne pobjede protiv Rijeke rezultatom 3-1, Lokosi su dali gas na samom početku susreta i to ih je nagradilo. Rijeka se tek probudila u drugom dijelu kada je i bila bolja momčad te promašila brojne prilike. Lokosi su odigrali jako dobru utakmicu te su kaznili greške momčadi Dragana Tadića, no mogli su zabiti i još koji pogodak.

Image
TRANSFER BOMBA /

Igrao je za Fiorentinu, čuvao Ibrahimovića i Hazarda, a sada će pojačati novog hrvatskog prvoligaša

Image
TRANSFER BOMBA /

Igrao je za Fiorentinu, čuvao Ibrahimovića i Hazarda, a sada će pojačati novog hrvatskog prvoligaša

Pogađali su redom Goričan, Cokaj, smanjio je Karrica iz slobodnog udarca, no Jakov Anton Vasilj je riješio pitanje pobjednika tako što je postigao svoj prvijenac u HNL-u. Momčad s Kajzerice se ovom pobjedom popela na treće mjesto prvenstvene ljestvice nakon četiri odigranih kola. Tu moramo spomenuti da su u prve četiri prvenstvene utakmice igrali protiv Dinama, Osijeka i Rijeke. Nije čudno da Lokomotiva igra dobro protiv najboljih, nastavljaju tradiciju iz prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan je bio i Kulenović, igrač Zagrebačkog Dinama na posudbi u Lokomotivi drugu godinu zaredom. Imao je dvije asistencije, a bio je i vrlo blizu treće kada je petom ostavio jednu loptu koja je na kraju završila na vratnici. Trener Silvio Čabraja nije krio zadovoljstvo nakon utakmice.

"Utakmica je bila zanimljiva, s puno prilika i četiri gola. Rijeka je bolje ušla u utakmicu, ali mi smo svoje prilike iskoristili. Poveli smo 2-0, a mogli smo zabiti i treći pogodak. Umjesto toga, nakon glupog prekršaja primili smo pogodak i tada je sve bilo otvoreno", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva u ovakvim utakmicama igra bez pritiska i u pravilu dobro prolazi.

"Rijeka se podignula i tražila izjednačenje. Znali smo to iskoristiti, pa smo ih ubili kontrama i zabili treći, odlučujući gol. No Rijeka je bila baš dobra, imali su prilike za izjednačenje, tko zna kako bi to završilo da su zabili. Zadovoljan, s time da nije sve bilo savršeno, bilo je pogrešaka. Kvalitetnije smo odigrali protiv Osijeka, čak i protiv Dinama", kaže strateg Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Uz strijelce na susretu se istaknuo i Sandro Kulenović .

"Ne smijem ga previše hvaliti da ga Dinamo ne vrati s posudbe. Kulenović je vrlo ozbiljan igrač, rastrčan, pun ga je teren. Prošle je sezone bio dobar, a u istom je ritmu nastavio ove", rekao je Čabraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavno pitanje u ovom slučaju, je li vrijeme da Kulenović napokon dobije pravu priliku u Dinamu? Petković je sad već enigma o kojoj se može pričati satima, sad je tu, a sad nije. Kulenović je konstanta još od početka prošle sezone te je pokazao u puno navrata koliko može na terenu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo