PETEV SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA: / 'Mene je sram gledati ovakav Dinamo'

Image

Trener Dinama Ivajlo Petev u najvećem je derbiju hrvatskog nogometa upisao prvi prvenstveni poraz na klupi Modrih.

22.4.2017.
17:51
VOYO logo

Hajduk je u okršaju 29. kola slavio na Maksimiru s 2-0 pogocima Ercega i Futacsa. Omogućili su Splićani na taj način Riječanima da pobjegnu Dinamu na sedam bodova prednosti ako u kasnijem dvoboju uspiju svladati Istru.

Image
DINAMO NA KOLJENIMA: /

Hrabri Hajduk šokirao Modre na Maksimiru i izazvao delirij u Rijeci!

Image
DINAMO NA KOLJENIMA: /

Hrabri Hajduk šokirao Modre na Maksimiru i izazvao delirij u Rijeci!

'Nismo zaslužili pobjedu'

"Bila je ovo jedna od najlošijih utakmica Dinama otkad sam trener, po meni je ovo bilo nevjerojatno ponašanje naših igrača. Nevjerojatan pristup, imali smo previše individualnih pogrešaka. Bili smo nesigurni, bez samopouzdanja, primili dva naivna gola. Kao trener Dinama mogu se samo ispričati svim navijačima koji su došli na stadion i bodrili nas do zadnje minute", rekao je Petevna konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Bugarski stručnjak je iznenadio sve kada je od prve minute na teren poslao momčad beu Sammira i Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo zaslužili pobjedu zbog svoga ponašanja. Ante Ćorić nije spreman za više od 30 minuta, to je moj dojam jer svaki dan treniram ove igrače. Knežević je bio odličan pa sam mu odlučio dati priliku. Krivi smo svi skupa, mene je sram gledati ovakav Dinamo. Ne možemo biti kada zakaže više od osam igrača. Soudani je jedini igrao na razini, da su drugi bili kao on, sve bi bilo bolje", dodao je Petev.

'Preuzimam odgovornost'

Na pitanje zamjera li što sebi, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je uvijek prvi, kao trener preuzimam odgovornost. I sigurno je da sam prvi krivac za ovaj poraz. U ovakvoj utakmici momčad ne smije imati takav pristup, pa ovo je najveći derbi u Hrvatskoj. I da nismo trenirali četiri dana, morali smo bolje izgledati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo