PETEV IMA PROBLEMA S NAJVEĆIM TALENTOM 'MODRIH': / 'Ne branim mu dodatne treninge, ali...'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo sutra igra utakmicu 32. kola u gostima kod zaprešićkog Intera jer je tamošnji stadion od vikenda rezerviran za dvoboje Europskog prvenstva do 17 godina.

3.5.2017.
16:35
PIXSELL
VOYO logo

"Neće biti Sose, Matela, Pivarića, Sammira, oni zbog ozljeda nisu u pravom treningu. Vratar Livaković također neće biti u sastavu, dobio je neugodan udarac u gležanj, a Schildenfeld će preskočiti utakmicu zbog žutih kartona. Spremni su Perić i Lešković", izvjestio je trener Ivajlo Petev koji ponovno ima "šum u komunikaciji" s mladim Antom Ćorićem.

'Dan prije utakmice ne mogu se raditi neke dodatne vježbe'

Najveći Dinamov talent želi dodatnim radom izbrusiti svoje znanje, ali Petev nije u jednom trenutku bio blagonaklon prema takvom vježbanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije točno da sam mu zabranio dodatni rad. No, kao trener moram znati sve detalje oko tog individualnog treninga. Jednom sam mu rekao da je dan prije utakmice nemoguće individualno raditi neke dodatne vježbe.", kazao je Petev dodavši:

"Ni s jednim Dinamovim igračem nisam toliko pričao kao s njim, razgovarali smo sigurno 15-ak puta. Sve u dobroj namjeri. Cijenim ga kao osobu i igrača, naravno da bih volio, kao i svi, da on izgleda kako to svi želimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S momčadi treniraju Sigali i Henriquez.

'Inter protiv nas uvijek ide 200 posto'

"Sigali trenira još od prošlog tjedna, dok je Henriquez odradio dva treninga s momčadi. Najbitnije je da se Sigali najbolje osjeća, vidjet ćemo kad će zaigrati. Također, Benković je počeo s trčanjem, krenulo je na bolje", kazao je trener "modrih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se Petev dotaknuo Dinamovog sutrašnjeg suparnika, Intera.

"Naše su međusobne utakmice uvijek zanimljive, Zaprešićani protiv nas uvijek idu 200 posto, ali mi znamo kako se treba ponašati na terenu", zaključio je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo