PERIŠIĆ SAMO OVO NIJE ŽELIO ČUTI: / Interov direktor potvrdio scenarij kojem se Ivan nije nadao, tu je i poruka za njega

Image
Foto: AFP

'Za Inter je prijelazni rok završio'

30.1.2019.
10:53
AFP
VOYO logo

Interov sportski direktor Piero Ausilio bio je vrlo jasan po pitanju aktivnosti kluba u ovom prijelaznom roku, a ono što je rekao jasno ukazuje na to da Ivan Perišić ostaje u klubu.

Nakon što je hrvatski nogometni reprezentativac svim dao do znanja da mu je želja otići u Arsenal koji ga je tražio, milanski klub odbio je ponudu londonskog koja je bila posudba s opcijom kupnje, odnosno uključivanje Mesuta Özila u posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od svega

Ono što su u Interu tražili bilo je više od Arsenalove ponude. Posudba s obvezom kupnje u poslu teškom 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić želiu u inozemstvo, ali nema ponude koja bi nas zadovoljila. Ostane li, od njega očekujem jednaku razinu profesionalnosti kao dosad. Namjera nam je vratiti ga na pravi put i to ne bi trebalo predstavljati problem. Mislim da to neće dugo trajati", veli Ausilio i naglašava:

"Za Inter je prijelazni rok završio. Imali smo problema sa spremnošću Šime Vrsaljka i to odmah pokrili sa Cedricom Soaresom. Iza kluba je teško razdoblje, mijenjali smo vlasnika triput, ali sad imamo ambicioznog vlasnika koji s vremenom i uz strpljenje može do velikih stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo