PERIŠIĆ PRLJAVIM POTEZOM RAZBJESNIO ITALIJU: / Pogledajte kako si je Vatreni osigurao mjesto na stupu srama

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac nije se proslavio na utakmici s Cagliarijem

2.3.2019.
8:04
Screenshot
VOYO logo

U prvoj utakmici 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Cagliari je iznenađujuće na svom terenu svladao Inter sa 2-1 (2-1), a bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna bio je asistent za pobjednički pogodak svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On mu je najmanje kriv

Srna je igrao svih 90 minuta, dok je Filip Bradarić ušao u igru u 70. minuti za Cagliari koji je 14. sa 27 bodova, devet više od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja. U sastavu Intera, koji je ostao treći sa 47 bodova, dva više od četvrtog Milana i tri od pete Rome, Ivan Perišić je igrao čitav susret, dok je Marcelo Brozović izašao u 87. minuti. Na vrhu je Juventus sa 69 bodova, drugi Napoli ima 56.

Mnogi igrači Intera bili su frustrirani događanjima na terenu, ne samo jučer već i u ranijim utakmicama jer se nalaze u svojevrsnoj krizi, a protiv Cagliarija je to kulminiralo time da je Ivan Perišić izgubio živce i odgurnuo skupljača lopti. Sigurno je da mu ovaj potez ne služi na čast, nije se svidio ni navijačima, a hrvatski nogometaš još se nije oglasio po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo