PERIŠIĆ NAKON UTAKMICE PRIČAO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: / 'Ne smijem vam ni reći što želim, a samo mi je zbog jedne stvari žao'

Image
Foto: Profimedia

Perišić je u posljednjim utakmicama Lige prvaka bio član udarne postave Bayerna i pisalo se kako bi ga i Inter i Bayern voljeli imati u svojim redovima sljedeće sezone

24.8.2020.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Bayern je slavljem 1:0 u finalu Lige prvaka protiv PSG-a postao novi nogometni prvak Europe. Junak susreta bio je Kingsley Coman koji je u 59. minuti zabio prvi i jedini pogodak na utakmici.

Osim strijelca pobjedničkog pogotka, koji je u početnoj postavi zamijenio hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, najviše zasluge za trijumf Bavaraca ima i kapetan Bayerna Manuel Neuer, koji je svojim obranama spriječio Parižane da prvi dođu do prednosti, a kasnije i do izjednačujućeg pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

[FOTO] PARIŠKI FESTIVAL SUZA: Na televiziji niste mogli vidjeti ove tužne scene nakon utakmice

Image

[FOTO] PARIŠKI FESTIVAL SUZA: Na televiziji niste mogli vidjeti ove tužne scene nakon utakmice

Zanimljivo, Coman je uletio pomalo iznenađujuće kao zamjena za Ivana Perišića koji je ostao na klupi. Ušao je Hrvat tek u 68. minuti i to upravo umjesto Comana. Perišić je tako nastavio hrvatski niz pobjednika Lige prvaka koji traje još od 2013. godine bez prestanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imamo najboljeg vratara na svijetu'

Perišić se oglasio nakon utakmice:

"Ovo je bila uistinu posebna noć. PSG je sjajna momčad, imaju stvarno dobre igrače, ali mi smo igrali odlično i imamo najboljeg vratara na svijetu. Pobijedili smo zahvaljujući Neueru", rekao je Perišić za Sky Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam osvojio ovdje u Bayernu trostruku krunu. Žalim zbog toga što nisam osvojio ništa s Interom u protekle četiri godine. Još dvije godine imam ugovor s Interom i moramo sjesti i dogovoriti se. Što ja želim? To vam ne smijem sad reći. Samo želim proslaviti", zaključio je Perišić.

Njegova posudba istječe krajem ovog mjeseca, kad bi se trebao vratiti u Inter. Bayern nije iskoristio priliku da ga kupi za 20 milijuna eura i sad se klubovi moraju dogovoriti što će s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u posljednjim utakmicama Lige prvaka bio član udarne postave Bayerna i pisalo se kako bi ga i Inter i Bayern voljeli imati u svojim redovima sljedeće sezone.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo