PERIŠIĆ MOŽE U UNITED: / Klubovi dogovorili visinu odštete, Vatreni seli na Old Trafford

Image
17.7.2017.
11:01
VOYO logo

Tvrdi to The Sun navodeći da su dva kluba dogovorila visinu transfera u iznosu 40 milijuna funti (45,7 milijuna eura, odnosno nešto manje od 340 milijuna kuna) najavljujući kraj sage koja zauzima medijski prostor već dugo.

Perišićeva želja bila je jasna od trenutka kada su Jose Mourinho i klub čije igrače vodi najavili ovu mogućnost, no Inter nije bio spreman spustiti odštetni zahtjev. Čini se da je posao, ako je vjerovati izvoru, sada pred samom realizacijom. SunSport je već ranije pisao da je Perišić dogovorio osobne uvjete suradnje s klubom koji domaće utakmice igra na Old Traffordu, odnosno da bi hrvatski nogometaš trebao tjedno zarađivati 100,000 funti (oko 850,000 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da se Perišić Manchester Unitedu priključi na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama te da se ondje i službeno potvrdi transfer čiju realizaciju najavljuje i Independentov Miguel Delaney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interu bi odlazak Perišića trebao biti ublažen i dolaskom senegalskog reprezentativca koji na San Siro stiže iz rimskog Lazija. U pitanju je 22-godišnji Keita Balde Diao koji bi u transferu čiji je iznos 20 milijuna eura trebao stići u milanski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo