PEREZ SKOVAO PAKLENI PLAN: / Otkriveno kako će pokušati smekšati Engleze i dovesti rekordno pojačanje

Image

Sve je izvjesnije tko će biti novi galacticos.

6.2.2019.
19:41
VOYO logo

Eden ima 28 godina. Ako želi otići, neka ide. Naravno, nadam se da će ostati, da mu je želja napredovati uz nas. Ima potencijal postati najbolji europski nogometaš, javno je poručio Chelseajev menadžer Maurizio Sarri.

Time je samo dolio ulje na vatru i rasplamsao pričo o tome da će njegov najbolji igrač na ljeto pojačati Real Madrid. Poznato je da je Belgijac godinama želja Madriđana, a s obzirom na to da na Santiago Bernabeu već nekoliko godina nije sletjelo skupocjeno pojačanje pravo je vrijeme da Florentino Perez posegne duboko u džep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postaje najkuplji igrač Reala

A kako se čini na pomolu je rekordan transfer Reala. Španjolci će za njega morati platiti preko 100 milijuna funti, a pokušat će je sniziti slanjem jedne od svojih zvijezda u suprotan smjer. Britanski Mirror piše da bi Real mogao ponuditi Chelsaju Isca ili Marca Ansensija, ali ističu da je pitanje koji bi od ova dva igrača bio voljan prihvatiti takav ishod.

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Eden Hazard

Iako se možda oni neće veseliti dolasku Hazarda na Santiago Bernabeu, jedan igrač bit će presretan takvim raspletom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođe li bit ću jako sretan jer je on moj prijatelj", rekao je Thibaut Courtois nakon što je Chelsea zamijenio Realom prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo