Šou čarobnjaka Luke: 'Modrić je šerpa koji nosi boce s kisikom'

Novu briljantnu utakmicu u dresu Real Madrida odigrao je hrvatski nogometaš Luka Modrić, pa i ne čude salve pohvala koje je u ponedjeljak zaradio u Marci.

13.1.2014.
9:57
VOYO logo

Modrić je vladao travnjakom stadiona Cornella-El Prat na kojem je Real u 19. kolu Primere pobijedio domaći Espanyol 1:0. Naš je veznjak pritom bio asistent Pepeu za jedini pogodak.

''Modrić je vjerojatno izludio odgovorne za izradu statistike. Radio je sve. Trčao je, oduzimao lopte, asistirao, kreirao igru, vršio pritisak... I ono što je najteže – radio je to dobro. Da se u nogometu radi valorizacija kao i u košarci, Hrvat bi bez dvojbe imao najviše bodova'', piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Stadion Cornella bio je posljednji u nizu na kojem je prikazan šou čarobnjaka Luke. Momčad je spavala prvih 20 minuta, a Modrić je bio zadužen za njezino uključivanje. Jedan je njegov udarac u 25. minuti napokon probudio Madriđane iz sna i počela je okupacija domaćeg gola. U 55. je minuti poslao sjajan centaršut na glavu Pepea koji je iskoristio poklon. Kao da se vodio dijalog: "Gdje želiš loptu? Izvoli'', dodaje se u komentaru madridskog dnevnog lista, uz zaključak:

''Na kraju utakmice svi su ga suigrači došli zagrliti znajući trud koji je uložio i važnost pobjede. Modrić je šerpa koji pomaže Realu u teškom usponu na ligaškoj ljestvici. Momčadi treba kisika za nadoknađivanje još tri boda. A boce s kisikom nosi Luka.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je sjajan nogometaš i stvarno nam mnogo pomaže", rekao je Pepe i nadovezao se tako na brojne pohvale koje Luka posljednjih dana dobiva zbog svojih odličnih nastupa.

"Drago mi je što sam pogotkom donio pobjedu svom klubu. Ovo je bila teška utakmica i znali smo da nas čeka opasno gostovanje. Espanyol je neugodna, fizički jaka momčad, a mi smo ujedno imali obavezu iskoristiti subotnji remi Barcelone i Atletica, pa smo im se sada približili. Nastavljamo po zacrtanom planu", zaključio je Pepe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića je pohvalio i trener Carlo Ancelotti.

"Igra sjajno u obrani i napadu. Momčad je bila uravnotežena jer su veznjaci odradili sjajan posao", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=G3b29UAkIwchnmYr

Nakon 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je smanjio zaostatak za vodećim dvojcem Barcelonom i Atletico Madridom na tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Rekli smo već i prije, 100 bodova bit će potrebno za osvajanje naslova i moramo ih osvojiti. Neće biti lako, ali motivirani smo i puni entuzijazma. Ovo je bio važan trenutak jer Atletico i Barcelona igraju dobro i nema puno prilika za smanjivanje zaostatka. Moramo biti zadovoljni – rekao je Ancelotti.

- Zadovoljan sam utakmicom jer je momčad imala ravnotežu, igrala je dobar nogomet i nije riskirala. Smanjili smo bodovni zaostatak i to je bio naš cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je talijanski strateg komentirao i igru strijelca jedinog gola Pepea.

- Mislim da Pepe ima jako dobru sezonu. Na početku je bio malo neodlučan oko ostanka, ali odlučio je ostati nakon što sam mu rekao da je važan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primera, 19. kolo:

Levante - Malaga 1-0 (Barral 19) Espanyol - Real Madrid 0-1 (Pepe 55) Getafe - Rayo Vallecano 0-1 (Bueno 29) Betis - Osasuna 1-2 (Molina 80 / Roberto Torres 2, Figueras 57-ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 50, 2. Atletico Madrid 50, 3. Real Madrid 47, 4. Athletic Bilbao 36, 5. Real Sociedad 32 (-1)..., 10. Levante 23...

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo