Senzacionalni transfer / Pep Guardiola već počeo pratiti nova pojačanja: Želi uzeti zvijezdu Manchester Uniteda

Image

Španjolski stručnjak želi dodati raznovrsnog središnjeg veznog igrača koji će upotpuniti prazninu koja će nastati odlaskom Fernandinha.

7.5.2022.
14:32
VOYO logo

Manchester City zainteresiran je za usluge Paula Pogbe koji će ovoga ljeta biti slobodni igrač na tržištu. Podsjetimo, francuskom reprezentativcu ističe ugovor s Manchester Unitedom, a prema svemu sudećem, ne želi nastaviti svoje vrijeme na Teatru snova.

Pogba je bio rekordno pojačanje Crvenih vragova 2016. godine, kada se vratio u klub nakon transfera iz Juventusa. Međutim, umjesto borbe za prvenstva Premiershipa i Lige prvaka, Pogba i United su posljednjih godina zaglavili u lošoj formi i daleko od najsnažnijih engleskih klubova, Cityja i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, City je ostao slomljenog srca nakon što je Real Madrid čudesno okrenuo polufinale Lige prvaka. Momčad Pepa Guardiole imala je prednost od ukupnih 5-3 u 90. minuti uzvratne utakmice, ali Rodrygo je dvaput tresao mrežu i time donio Kraljevskom klubu peto finale u posljednjih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo razočarenje, novo pojačanje...

Samim time, u već dugoj potrazi za europskom krunom, City i Guardiola odlučili su još jednom razmotriti sastav kojeg imaju i skautirati nova pojačanja. Španjolski stručnjak želi dodati raznovrsnog središnjeg veznog igrača koji će upotpuniti prazninu koja će nastati odlaskom Fernandinha.

Prema trenutnim transfer pravilima, City nije u mogućnosti Pogbi odmah ponuditi službenu ponudu kao što mogu klubovi iz inozemstva. Francuz trenutno zarađuje 290 tisuća funti tjedno u Unitedu, a prema pisanju engleskih medija bio bi spreman slušati ponudu Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Pogbine usluge zainteresirani su još Juventus i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo