'Pažljivo! Kovačića bole koljena jer dečko još raste!'

Kako nakon Reala igrati protiv Varaždina na praznom Maksimiru?

16.9.2011.
20:10
VOYO logo

"Pitate me o motivaciji pred Real, mnogo je to teže pred utakmice kao što je ova s Varaždinom. I zato idemo na osvježenja, na igrače koji se nisu toliko ispraznili protiv Reala, da dobijemo energiju koja nam treba", najavio je Krunoslav Jurčić koji za Varaždince sprema bivšeg igrača Varteksa Nikolu Pokrivača i mladu zvijezdu Matea Kovačića.

Osvrnuo se Jurčić još jednom na veliku srijedu u Ligi prvaka, ali i na igru Matea Kovačića, kojeg hvali Mourinho, a već želi odvesti i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se ništa promijenio, ponosan sam na napravljeno, ali i nesretan zbog rezultata. Kovačića su klubovi tražili i prije, još dok je bio u mlađim kategorijama. Moramo biti pametni s njim, paziti da ga polako uvodimo, paziti na tjelesnu izgradnju. Njega bole koljena jer dečko još raste. No, čvrsto stoji na zemlji, živi normalan život, veliki je talent i ima sve uvjete da postane vrhunski igrač", zaključio je Kruno. A čini se da će motivaciju za utakmicu s Varaždinom najlakše naći Bad Blue Boysi, koji su uz povratak na Maksimir najavili i malu šetnju Zagrebom. Njihovo priopćenje pred subotnju utakmicu objavljujemo u cijelosti.

"Povodom utakmice Dinama i Varaždina pozivamo sve navijače Dinama da nam se pridruže u zajedničkoj navijačkoj povorci u subotu, 17. rujna. Povorka će krenuti s Trga Eugena Kvaternika u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije trinaest mjeseci ušli smo u bojkot kao razbijena vojska, vrijeme je da se na naš stadion, naš Sjever vratimo zajedno i jači nego ikad prije. Simbolika kortea je ista kao i ona iza konvoja za Split, a to je zajedništvo u teškim trenucima borbe za Dinamo svih njegovih navijača i članova.

Pokažimo zajedništvo sada i vratimo se na svoj Sjever zajedno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boys."

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109160360006 arti-201109150154006 arti-201109150950006 arti-201109150988006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo