jedina revidirana odluka / Pavličić Bekić sutra će biti smijenjen s pozicije: 'Nije mi žao, sa Soudanijem sam učinio pravu stvar'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pavličić Bekić je u cijeloj karijeri disciplinskog suca donio preko 500 odluka, a jedino ona vezana uz Soudanija bila je u konačnici promijenjena

4.7.2017.
9:03
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Saša Pavličić Bekić sutra će na sjednici izvršnog odbora HNS-a biti smijenjen s funkcije disciplinskog suca Prve i Druge HNL, piše Slobodna Dalmacija. 

Iako se službena odluka još uvijek čeka, priće koje kruže otkrivaju kako će sutrašnja odluka biti čista formalnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavličić Bekić na ovoj je poziciji proveo 18 mjeseci, a navodno njegova smjena dolazi zbog dobro poznatog 'slučaja Soudani'. 

Podsjetimo, u travnju je Pavličić Bekić kaznio Dinamova Alžirca jednom utakmicom neigranja nakon što je protiv Lokomotive udario suparničkog igrača Capana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudanija je tada prijavio Goran Kvalić iz niželigaškog kluba NK Plomina, a Dinamo se na odluku žalio. Brzo se sastala Komisija za žalbe HNS-a koja je ukinula zabranu Soudaniju pojasnivši kako je time narušena autonomija suca utakmice.

Iz krugova bliskih Pavličiću Bekiću Slobodna Dalmacija doznaje kako on nije razočaran, svjestan da je tada učinio pravu stvar. No prava stvar u ovom ga je slučaju očito koštala funkcije disciplinskog suca. A zanimljivo, u protekloj sezoni Pavličić Bekić imao je samo četiri žalbe na svoje odluke i samo je Soudanijeva bila preinačena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, Pavličić Bekić je u cijeloj karijeri disciplinskog suca donio preko 500 odluka, a jedino ona vezana uz Soudanija bila je u konačnici promijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo