KRV NIJE VODA, ILI JE? / Paul Pogba šokirao svijet izjavama: 'Držali su me na nišanu puške i tražili 13 milijuna eura! Sve je organizirao moj brat'

Image
Foto: Profimedia

Cijela ova priča osvanula je u javnosti nakon što je Pogbin brat Mathias na društvenim mrežama objavio neobičan video u kojem je prijetio da će otkrili škakljive informacije o bratu

29.8.2022.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Vezni igrač Juventusa i francuske nogometne reprezentacije, Paul Pogba, otkrio je, navodno, francuskim vlastima šokantnu priču o pokušaju ucjene i prijetnjama smrću koje je dobivao. Dogodilo mu se to, navodno, u ožujku ove godine u Parizu kada su ga dvojica muškaraca pod prijetnjom vatrenim oružjem, odnosno puškama, odvela u jedan stan i pokušala od njega iznuditi 13 milijuna eura.

Da stvar bude još gora, Pogba tvrdi kako je naoružane nasilnike angažirao njegov vlastiti brat Mathias u suradnji s njegovim prijateljima, a tražili su novac za "usluge zaštite" u razdoblju od 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariška policija potvrdila je kako je pokrenuta istraga, a cijela ova priča osvanula je u javnosti nakon što je Pogbin brat Mathias na društvenim mrežama objavio neobičan video u kojem je prijetio da će otkrili škakljive informacije o Paulu Pogbi.

Image

'Moja verzija događaja je istinita'

"Francuska, talijanska, engleska i španjolska javnost zaslužuju znati određene stvari. Zapravo, cijeli svijet, uključujući i obožavatelje mog brata, Francuske, Juventusa i njegove sponzore. Moraju imati informacije i nakon toga odlučiti zaslužuje li on poštovanje i ljubav od navijača, te zaslužuje li igrati za Juventus i biti u reprezentaciji Francuske za Svjetsko prvenstvo", rekao je Mathias Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Paul Pogba obratio policiji za pomoć, njegov je brat ponovo izašao u javnost.

"Paul, zaista si me želio potpuno ušutkati i lažima me poslati u zatvor. Moja verzija događaja je prava istina", rekao je Mathias Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mathias Pogba je također nogometaš, ali niti približno uspješan kao Paul. Karijeru je proveo po niželigašima u Francuskoj, Engleskoj i Španjolskoj, a trenutno je bez kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo