KAKAV PEH / Novi šok za Paula Pogbu: Ponovno se ozlijedio i slijedi mu nova pauza

Image

Ozlijedio je butni mišić i sigurno će od nogometa odmarati iduća tri tjedna, a možda i duže

13.3.2023.
16:02
VOYO logo

Francuski i talijanski mediji u ponedjeljak su objavili kako nova duža stanka slijedi za Paula Pogbu, 29-godišnjeg francuskog reprezentativca i nogometaša torinskog Juventusa.

Pogba je na treningu ozlijedio butni mišić i sigurno će od nogometa odmarati iduća tri tjedna, a možda i duže. To će značiti kako će Francuska na startu kvalifikacija za iduće Europsko prvenstvo biti bez Pogbe u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi koju vodi izbornik Didier Deschamps prvo slijedi utakmica skupine B protiv Nizozemske na domaćem terenu 24. ožujka, dok tri dana kasnije aktualni svjetski doprvaci gostuju kod Irske.

Juventus, pak, ove sezone gotovo da uopće ne može računati na Pogbu koji je za klub iz Torina odigrao samo dvije utakmice. Prošle godine je bio izvan pogona zbog teške ozljede, a potom i operativnog zahvata desnog koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia.hr

Paul Pogba (FRANCUSKA) - Neće moći pomoći svojim suigračima u obrani titule svjetskog prvaka iz 2018. godine zbog ozljede koljena u srpnju ove godine. Promijenio je sredinu te se vratio u Juventus za kojeg zbog ozljede nije ni stigao zaigrati.

Juventus je zbog 15 bodova minusa trenutačno sedmi na ljestvici Serie A, a da nije bilo kazne nalazio bi se na drugom mjestu iza Napolija. Trenutačno torinska momčad igra i u osmini finala Europske lige. Dobila je s 1-0 prvi, domaći susret protiv Freiburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo