PATRICK KLUIVERT OBJASNIO ZAŠTO NJEGOV SIN NIJE ZAVRŠIO U UNITEDU: / 'Skok u Premiership bio bi težak...'

Image
Foto: AFP

Otac mladog nogometaša otvorio je dušu i otkrio što misli o transferu u Romu

22.8.2018.
23:30
AFP
VOYO logo

Sin legendarnog napadača Barcelone i Nizozemske reprezentacije, Justin Kluivert, ovoga je ljeta ostvario transfer iz Ajaxa u Romu. Mnoge je iznenadilo da je Kluivert završio u Romi jer su se za 19-godišnjeg napadača otimali brojni klubovi, a najviše ga se povezivalo s Manchester Unitedom.

Bilo je i nekoliko službenih ponuda iz Manchestera, ali nijedna nije urodila plodom. Transfer je navodno propao jer se u cijelu priču upleo Patrick Kluivert, otac mladog Justina,koji je bio uvjeren da će njegov sin prosperirati u talijanskome klubu. Legendarni Nizozemac sada je napokon i odlučio objasniti svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje da je ostao u Ajaxu

"Vrlo sam zadovoljan kako mu ide u Romi. On ne priča mnogo, ali je netko tko se veoma trudi i motiviran je pokazati koliko može. Volio bih da je ostao u Ajaxu, ali na kraju je on izabrao Romu i mislim da nije pogriješio.", rekao je Patrick Kluivert pa objasnio zašto njegov sin nije završio u Unitedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester United? Skok u Premiership bi bio težak u ovom trenutku, a posebno je krupan zalogaj angažman na 'Kazalištu snova'. Roma je velik klub, ali je pritisak mnogo manji i tu mu je sada sigurno bolje", zaključio je legendarni Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo