PANIKA U JUVENTUSU: / Hoće li Mandžukić biti naknadno kažnjen i propustiti finale Lige prvaka?

Image

Što li je sve sinoć napravio Mario Mandžukić u pobjedi Juventusa protiov Monaca, pokazao je sva svoja lica u utakmici u kojoj je njegova momčad izborila finale Lige prvaka.

10.5.2017.
11:02
VOYO logo

Zabio je gol Subašiću, suigraču iz reprezentacije, otrčao u zagrljaj navijačima na tribini kako bi proslavio gol, stao u obranu Higuaina kojeg je nagazio Glik i pogledom "spržio" poljskog braniča, sucu priznao da je posljednji igrao loptom kad je ovaj dosudio udarac iz kuta za Torineze, o borbenosti i pretrčanim kilometrima ne treba posebno ni govoriti...

Image
DEFINICIJA STRAHA U JEDNOJ SLICI: /

'Mislio sam da će mu Mandžukić otkinuti glavu'

Image
DEFINICIJA STRAHA U JEDNOJ SLICI: /

'Mislio sam da će mu Mandžukić otkinuti glavu'

Laktom udario Fabinha

No, postoji detalj zbog kojeg danas nisu mirni u Juventusu. Mandžukić je, vidi se to jasno na snimci, laktom udario Fabinha u šesnaestercu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako će Glik biti dodatno kažnjen za gaženje kopačkom Higuaina koji je ležao na podu, Uefa bi mogla kazniti i Mandžukića koji bi mogao propustiti najveću utakmicu godine, finale Lige prvaka u Cardiffu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dobio ni žuti karton

Sudac Kuipers nije hrvatskom napadaču pokazao ni žuti karton, iako se za ovakvo udaranje laktom danas lako dobiva i crveni karton. Juventus je dobro prošao jer je Nizozemac mogao mirne duše pokazati i na bijelu točku.

Navijači Juventusa imaju opravdanje za Mandžukića koji je prekršaj napravio nakon što je stradao Higuain. No, ako Disciplinska komisija UEFA-e bude precizna i dosljedna, Mandžo bi mogao utakmicu u Cardiffu gledati s tribina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač već je osvojio Ligu prvaka, prije četiri godine slavio je u dresu Bayerna, štoviše, bio je i strijelac u pobjedi 2:1 protiv dortmundske Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo