PANIKA NA SAN SIRU: / Zlatan odbio Rossonere, Milan počinje pripreme bez najveće zvijezde u momčadi

Image
Foto: Profimedia

Još se uvijek nisu uspjeli dogovoriti oko plaće

23.8.2020.
18:20
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo AC Milana ponudilo je prije nekoliko dana 38-godišnjem ZlatanuIbrahimoviću jednogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura, te se nada da će ga sklopiti prije početka priprema za novu sezonu.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio navodi da još nema dogovora i da se Ibrahimović u ponedjeljak neće pojaviti na prvom treningu u sklopu priprema za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

February 17, 2020, Milan, United Kingdom: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Ante Rebic during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage,Image: 499165706, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon što je ih je odbio prvi put, ponudio mu je navodno klub ponudu šest milijuna eura, ali švedski napadač želi sedam.

Ibrahimović se Rossonerima pridružio koncem prosinca kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem, te je potpisao suradnju do kraja sezone. Budući da mu je istekao ugovor vodstvo Milana ponudilo mu je produženje suradnje za još jednu sezonu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo