PALACE PREKINUO VELIKI NIZ: / Ederson u nadoknadi obranio penal i spasio City, Guardiola ostao bez dva najbolja igrača

Image
Foto: Screenshot
31.12.2017.
15:00
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Crystal Palacea bili su nadomak senzacije, ali je vratar Ederson zaustavio Milivojevićev pokušaj s bijele točke u drugoj minuti sudačke nadoknade. Međutim zaustavljen je Cityjev niz od 18 uzastopnih pobjeda.

Posljednjeg dana 2017. godine završio je pobjednički niz Manchester Cityja od 18 utakmica. Propustio je tako Pep Guardiola izjednačiti vlastiti rekord liga petice od 19 utakmica kojeg je postigao s Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umalo prvi poraz

Malo je nedostajalo i da dožive prvi poraz, međutim odlični vratar Ederson zaustavio je udarac Luke Milivojevića s bijele točke u drugoj minuti sudačke nadoknade. Prvo poluvrijeme prošlo je u znaku ozljede Gabriela Jesusa. U suzama je Brazilac napustio travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je dominirao, a najbliže golu bio je Sergio Aguero kada je u 27. minuti pogodio okvir gola. U nastavku je pak najopasnije zaprijetio Townsend. Našao se u velikoj prilici u 77. minuti, ali je njegov očajan pokušao završio preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sudačkoj nadoknadi Sterling je srušio Zahu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Milivojević je tukao po sredini gola i olakšao Edersonu posao. Nakon toga City je krenuo u kontranapad. Kevin de Bruyne je zaustavljen prekršajem na rubu kaznenog prostora te je na nosilima napustio travnjak. Rezultat se do kraja nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo