PAKLENI PLAN ARGENTINACA: / Messi i društvo će napraviti baš sve za plasman na SP, ovo je njihova ideja kako do Rusije

Image

Argentinska nogometna reprezentacija svoj će posljednji domaći susret u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv Perua odigrati 5.

14.9.2017.
15:19
VOYO logo

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli inzistirao je na prebacivanju utakmice protiv Perua na Bomboneru kao razlog navodeći da je na tom stadionu publika bliže travnjaku pa tako može igračima dati dodatni poticaj u vrlo važnoj utakmici.

No, Peru je od Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) zatražio da se utakmica ne igra na Bomboneri jer domaćini na tom stadionu neće biti u mogućnosti jamčiti sigurnost igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je u svojoj posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici kiksala odigravši na Monumentalu samo 1-1 protiv slabe Venezuele te se dva kola prije kraja nalazi na petom mjestu ljestvice sa 24 boda, koliko ima i četvrti Peru.

Izravni plasman na SP izborit će četiri prvoplasirane reprezentacije iz južnoameričke zone kvalifikacija, dok će petoplasirana morati u dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Argentine i Perua za neko od tri preostala mjesta koja izravno vode u Rusiju, jedno je još proljetos osigurao Brazil, konkuriraju još Urugvaj sa 27, Kolumbija sa 26, Čile sa 23, Paragvaj sa 21 i Ekvador sa 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo