Pa ti dođi u Split: Hajduk opelješio Japanca!

Hajduk nema spoznaja gdje je Masahiko Inoha. U Poljudu su pomno proučili disciplinski pravilnik, izostanak s utakmice i tri treninga Inohu za sada stoji 50 tisuća eura.

19.1.2012.
11:46
VOYO logo

Hajduk se i dalje nada kako će se ubrzo riješiti Subašića i Tomasova i zaraditi koji euro odštete. Obojica imaju otvorene transfere, mogu ih hitro realizirati, s time da Tomasov na stolu ima konkretnu ponudu izraelskog Makabija iz Haife. Odšteta iznosi milijun eura, Marinu bi pripalo 300 tisuća eura po sezoni. Čeka se samo da Zadrov vanjski suradnik Reno Sinovčić odustane od bilo kakvih potraživanja od Splićana, da tih milijun eura, bez obzira na to što piše u ugovoru između Tomasova i Hajduka, ostane u Poljudu. A ode li u Makabi, Tomasov bi iz Izraela mogao otići dođe li ponuda od milijun eura, s time da se svaki iznos viši od toga dijeli u omjeru 50:50 između njega i Makabija. Realizira li se odlazak Tomasova, Bijeli ne bi puno inzistirali na odšteti za Subašića. Sa Sinovčićem žele biti u korektnim odnosima, zato Subašić i Tomasov nisu među 'otpisanima'. A ako sve u idućih nekoliko dana prođe dobro i igrači budu prodani, opet će zaživjeti opcija dolaska Ivana Santinija na Poljud. Hajduk nema spoznaja gdje je Masahiko Inoha. U Poljudu su pomno proučili disciplinski pravilnik, izostanak s utakmice i tri treninga Inohu za sada stoji 50 tisuća eura. Protiv njega pokrenut je disciplinski postupak. Nastavi li tako, uskoro će on biti dužan Hajduku.

Usput, nastavlja se razilaženje igrača. Lovre Kalinić, mladi reprezentativni vratar, nakon što je u Hajduk došao Goran Blažević, odlučio je otići na posudbu. Proljetni dio sezone provest će u Karlovcu. A iz Poljuda odlazi i Brazilac James Dens. Njegova je destinacija Švedska, odreći će se dugovanja koja Hajduk ima prema njemu, a Bijeli imaju pravo na dio njegova budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo