PA NEĆE VALJDA SKLOPITI OVAKAV POSAO? / Zloglasni Mino Raiola pokušava Bobanu uvaljati jednog od najgorih igrača u Europi

Image
Foto: Profimedia, MARKA / Alamy

Raiola si je bezobrazlukom i suludim zahtjevima zatvorio mnoga vrata u nogometnom svijetu, ali u Italiji ima itekakav utjecaj

7.1.2020.
22:46
Profimedia, MARKA / Alamy
VOYO logo

Zbog svojih bezobraznih i katkada ucjenjivačkih pregovaračkih metoda zloglasni agent Mino Raiola, preuzeo je brigu oko karijere jednog od najomraženijih napadača današnjice. Manchester United već mjesecima, neki će reći i godinama, muku muči s Jesseom Lingardom. Ofenzivac ima suludu trkačku sposobnost, nekada je znao i zabiti, pa i asistirati, ali čovjek je već dugo u jako lošoj formi. Lingard je napadač koji već više od godinu dana nije zabio niti asistirao u Premier ligi, a u Unitedu ga već pošteno ismijavaju i očito je vrijeme da pronađe novu sredinu.

Tu u priču upada Talijan s nizozemskom putovnicom, Mino Raiola, a on mu je, vjerovali ili ne, već pronašao novu sredinu i to klub s kojim ima, koliko toliko dobre odnose, AC Milan. Raiola si je bezobrazlukom i suludim zahtjevima zatvorio mnoga vrata u nogometnom svijetu, ali u Italiji ima itekakav utjecaj pa je tako, navodno, već stupio u kontakt sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: GEOFF CADDICK / AFP / Profimedia

Manchester United's English midfielder Jesse Lingard celebrates after he scores the team's second goal during the 2019 International Champions Cup football match between Manchester United and A C Milan at the Principality Stadium, Cardiff on August 3, 2019., Image: 462220664, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Nikad više United

Talijansko-hrvatski dvojac taman je završio posao s Raiolom, odnosno, njegovim igračem Zlatanom Ibrahimovićem, a tamo je, od istaknutijih Minovih igrača i vratar Gianluigi Donnarumma, a sada bi mogli nastaviti trgovinu s Lingardom.

Ipak, jedno je sigurno. Lingardova odšteta možda neće biti suludo velika jer u Unitedu očito nije poželjan, ali problem bi mogla biti plaća. Lingard vrlo dobro zarađuje u Unitedu oko pet i pol milijuna godišnje, a Milan mu taj novac možda neće moći dati, dakako, osim ako Raiola ne izvede neki trik. No, možda Englez i pristane jer Milan bi mu mogao biti posljednja prilika za oživljavanje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Raiola se baš namjerio na United i očito otvoreno nudi pomoć igračima koji od tamo žele pobjeći. Prošlog je tjedna izjavio kako igrači propadaju na Old Traffordu te da tamo više nikada ne bi uputio svog igrača. Recimo, Erlingu Haalandu je sredio transfer u Borussiju Dortmund umjesto u United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo