LUKI JE VEĆ SIGURNO DOSTA / Pa koliko ih to, pobogu, ima? Španjolci pronašli još jednog Modrićevog nasljednika, ovaj se dosad nije spominjao

Image
Foto: Profimedia

Modrić je i ove sezone u sjajnoj formi, a nagađa se kako bi mogao na kraju sezone produljiti ugovor

24.9.2021.
12:56
Profimedia
VOYO logo

Iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec, pa sada već i iz godine u godinu, čitamo po španjolskim medijima o nasljednicima Luke Modrića u Real Madridu. Modrić je zagazio nedavno u 37. godinu života i činjenica je da neće još tako dugo igrati za Real, ali Hrvat i dalje pruža vrhunske partije i još je uvijek jedan od najboljih nogometaša u Realu.

Modrić je i ove sezone u sjajnoj formi, a nagađa se kako bi mogao na kraju sezone produljiti ugovor na još godinu dana. Međutim, to ne sprječava španjolske medije da svako malo spekuliraju o mogućim Modrićevim nasljednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga ljeta stigao je Eduardo Camavinga, kojeg su gotovo svi označili kao Modrićeva nasljednika, prije njega isto su tako pisali o Martinu Odegaardu, kojeg su ovoga ljeta prodali Arsenalu. Ranije je Federico Valverde bio označen kao zamjena za Modrića, prije njega i Mateo Kovačić, koji je na kraju prodan Chelseaju, a tu je i čitav niz veznih igrača koje Real još uvijek nije niti doveo, poput Paula Pogbe ili Milinković-Savića, pa onda i onih zaboravljenih poput Danija Ceballosa.

Image
Foto: Profimedia

Bask vrijedan 60 milijuna eura

Sada je pak Diario Gol pronašao još jednog igrača u kojem vide Modrićeva nasljednika, a o ovom se do sada uopće nije govorilo. Riječ je o Basku iz redova Real Sociedada, Mikelu Merinu. Merinu je 25 godina, a već ima iskustvo igranja u Premiershipu, gdje je nastupao za Newcastle, kao i u Bundesligi gdje je igrao za Dortmund. Doduše, nije se baš iskazao u tim klubovima, ali u Sociedadu je jedan od najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je stigao u Real Sociedad skupio je 118 nastupa u kojima je zabio 13 golova i 12 asistencija, a od prošle je godine član reprezentacije Španjolske za koju je skupio osam nastupa.

Diario Gol piše kako ga Real Madrid prati već neko vrijeme i kako je Florentino Perez spreman dati oko 60 milijuna eura za Merina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo