PA GDJE MU JE PAMET?! Ovo je ravno samoubojstvu: / Wenger šokirao uoči teškog gostovanja kod Bayerna

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Bayern i Arsenal od 20.45 igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a pred minhenski okršaj starih poznanika u Ligi prvaka, trener gostiju Arsene Wenger donio je iznenađujuću odluku.

15.2.2017.
18:53
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Kako ugledni britanski BBC javlja, a Daily Star prenosi, Wenger će večeras protiv Bayerna zaigrati s Mesutom Ozilom u prvih 11, a čovjeka koji je za Arsenal ove sezone zabio 14 golova u svim natjecanjima Thea Walcotta stavit će na klupi.

ČEKA NAS SPEKTAKL: Modrićev Real protiv čudesnog Napolijevog napada, Arsenal protiv Bayerna i sudbine

Ozil nije u formi

Ozil inače baš i ne briljira u ključnim, velikim utakmicama, a u posljednje vrijeme nevidljiv je i protiv manjih protivnika, dok je Walcott trenutno možda i najbolji nogometaš Arsenala. I upravo njegova brzina, prodornost i golgeterska učinkovitost trebaju topnicima protiv "bavarskog giganta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski novinar BBC-a David Ornstein tu je informaciju objavio na svojem Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Wengera se traži dobar rezultat u Munchenu

Wenger je priznao kako inače sjajni njemački internacionalac treba gol kako bi se napunio samopozdanjem, no koliko je to sad pametno raditi u ovako važnoj utakmici, to je već drugo pitanje.

U napadu Arsenala zaigrat će, očekivano, Alexis Sanchez i Giroud. Međutim, sad kad je Walcott završio na klupi, Sanchez bi mogao početi susret na krilu, dok bi Giroud bio špica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, od Wengera se večeras u Munchenu ultimativno traži dobar rezultat, jer navijačima je definitivno dosta borbe za četvrto mjesto u Premiershipu (što im je i ove godine realnost nakon nedavnih poraza od Watforda i Chelseaja) te ispadanja iz Lige prvaka u osmini ili najviše četvrtfinalu.

Navijači su već izgubili strpljenje s Wengerom, menadžerom koji bi do kraja ove sezone morao napraviti čudo da ostane na klupi. No, njegova odluka da po čudo u Munchenu krene bez strijelca 14 golova ove sezone, nikako mu se ne čini pametnom. Upravo suprotno. Ravno je samoubojstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo