OZLJEDE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA: / Čak četvorica Vatrenih nisu završila utakmicu protiv Meksika

Image
Foto: AFP

Vrsaljko, Badelj, Ćorluka i Pjaca morali su ranije napustiti igru

28.3.2018.
8:58
AFP
VOYO logo

U drugom pripremnom susretu na američkoj turneji hrvatska nogometna reprezentacija je u srijedu rano ujutro po hrvatskom vremenu u Arlingtonu pobijedila Meksiko 1-0, a pogodak odluke zabio je Ivan Rakitić iz jedanaesterca u 62. minuti.

ZLATKO DALIĆ OBRAČUNAO SE S KRITIČARIMA: ‘Ma kakav debakl?! Nisam kukavica, idem glavom kroz zid i ako ne bude dobro, ja odlazim’

Nakon okršaja s Peruancima u Miamiju, koji je pripao Južnoamerikancima rezultatom 2-0, Hrvatska je zaključila svoje putovanje u Sjedinjene Američke Države utakmicom protiv Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica sa čak 36 prekršaja. Meksiko je imao daleko veći posjed lopte (64/36), ali je naša reprezentacija imala bolje prilike i mogla je uvjerljivije slaviti. Loša vijest za izbornika Hrvatske Zlatka Dalića su ozljede Vrsaljka i Badelja. Još se ne zna o kakvim se ozljedama radi. Dokapetan VatrenihVedran Ćorluka također je prijevremeno morao napustiti igru, kao i Marko Pjaca. Kako je to izgledalo na travnjaku po minutama?

VIDEO, HRVATSKA SRUŠILA MEKSIKO U DALLASU: Rakitić donio pobjedu Vatrenima u žestokom okršaju pred 80.000 navijača

Naime, u 35. minuti iz igre je izašao Vrsaljko. On je bio prvi koji je ranije morao napustiti travnjak. U 45. minuti za lijevo koljeno uhvatio se i zadnji vezni u ovom dvoboju Milan Badelj. Sjeo je na travnjak, a izbornik Vatrenih je u igru poslao Marija Pašalića. Veznjak Fiorentine s liječničkom službom napustio je igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAKITIĆ JE OSTAO DOK SU DRUGI OTIŠLI: ‘I mene su zvali iz Barcelone, ali sjeo sam s izbornikom i dogovorili smo se u sekundi’

U 75 minuti zamjenu je tražio Vedran Ćorluka, a Marko Pjaca izašao je nakon sat vremena, držeći se za desno bedro. Pjaca se vratio u reprezentaciju godinu dana nakon teške ozljede koju je zaradio u prijateljskoj utakmici s Estonijom. Ćorluka zbog ozljede nije igrao osam mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo