OZLIJEĐENA ENGLESKA ZVIJEZDA BLIZU POVRATKA NOGOMETU, KAD GOD SE ON NASTAVI: / 'Čudno je, nitko prije nije bio u ovoj situaciji....'

Image
Foto: Michael Zemanek/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Englez je prije ozljede ove sezone zabio 17 golova za Tottenham

25.3.2020.
12:15
Michael Zemanek/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Napadač Tottenhama Harry Kane oporavlja se od ozljede prepone i nada se da će uskoro moći zaigrati, bez obzira kada se nastavi sezona koja je prekinuta zbog koronavirusa.

Kapetan engleske reprezentacije Kane je imao operaciju kojom se trebala umanjiti šteta od ozljede zadobivene u Southamptonu na Novu godinu i treninzima bi se trebao vratiti u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizu je povratka

"Prema stručnom mišljenju u mom osobnom, dobro sam", kazao je Kane. "Sada sam na dobrom nivou, radim naporno, radim na oporavku i rehabilitaciji i čekam da viidm što će biti sa sezonom."

"Nisam daleko i normalno bih se nadao da ću opet biti s momčadi za dva-tri tjedna. Dobro sam, mogu napraviti gotovo sve i sada radim na izdržljivosti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane je zabio 17 golova za Tottenham ove sezone prije ozljede u porazu od Southamptona (0-1) nakon čega je momčad pala sa šestog na osmo mjesto. Tottenham zaostaje četiri boda za petoplasiranim Manchester Unitedom s kojim je trebao igrati utakmicu prije nego je koronavirus zaustavio Premier League devet kola prije kraja sezone.

Image
Foto: AFP

.

'Kao i u svemu ostalom, potrebno je ostati pozitivan'

Prvenstvo bi se trebalo nastaviti 30. travnja, no za dva tjedna će se održati sastanak klubova na kojem će se donijet odluka što dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tako čudna situacija, nitko nije bio u ovakvoj situaciji prije. Kao i u svemu ostalom, potrebno je ostati pozitivan", dodao je 26-godišnji Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo