'DINAMO NA ŠALATI' / Ovog vikenda sprema se nšto ludo i nezaboravno, ljubitelji futsala ovo ne smiju propustiti

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Održat će se osma sportska manifestacija ‘Dinamo na Šalati’.

10.9.2021.
10:11
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Ovog vikenda, 11. i 12. rujna na zagrebačkom stadionu ŠRC Šalata održat će se osma sportska manifestacija ‘Dinamo na Šalati’. Program počinje u subotu u 18:15, utakmicama četvrtfinala i polufinala malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo, a u subotu će se odigrati i utakmica za treće mjesto.

Program u nedjelju počinje u 18:15 utakmicom finala natjecanja Trofej Dinamo, slijedi svečana ceremonija dodjele medalja, a u 19:30 počinje središnji događaj večeri, utakmica između Futsal Dinama i novog prvoligaša Šibenika 1983 koji funkcionira prema članskom modelu, a na utakmicama ima podršku Šibenikove navijačke skupine Funcuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poluvremenu utakmice Dinamo - Šibenik 1983, odigrat će se Superkup Oskara Kadrnke, utakmica između osvajača dva memorijalna turnira koja su se ove godine održala u spomen na mladog igrača Futsal Dinama Oskara Kadrnku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na oštećenja koje je stadion na Šalati zadobio nakon zagrebačkog potresa, kapacitet tribina je smanjen, a na stadion mogu ući samo oni s važećom COVID putovnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo