Ovo su najveći biseri o Dinamovoj sramoti

Dinamo se opet osramotio u Europi, poraz od Ludogoreca (0:3) nova je crna mrlja, pogotovo nakon velikih najava čelnika Dinama da ih u Bugarskoj zanima samo pobjeda.

4.10.2013.
10:12
VOYO logo

Ove sezone Dinamo je ogolio Ludogorec. Više nije to ni Real ili Lyon, momčadi iz europskog vrha koje bi rastavile na 'proste faktore' Mamićevu igračku i pokazale sve slabosti. Došli smo do toga da se bugarski prvak poigrava s Dinamom i s laganih 3:0 ismijava najskuplju hrvatsku momčad. Mi nećemo tražiti uzroke i upirati prstom u krivca, glas javnosti je dovoljno jasan.

U anketi portala Sportski.net od gotovo 3000 glasova u roku od samo 10 sati, njih 56 posto je izabralo opciju da je za novu sramotu 'najviše Zdravko Mamić' . Igrači isto dobro kotiraju, 30 posto čitatelja smatra njih krivcima, a prstom u trenera Branka Ivankovića upire tek 14 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam navijač Dinama ali obožavam ih gledati jer me svaki puta dobro nasmiju" i "Ma ko može platit ove gušte kad nakendaju najboji hrvatski klub, pun love, a nemaju pojma o igri", komentari su navijača koji se čak i dobro zabave u Dinamoj muci.

Neki su i cinični: "Kruno, vrati se", drugi pjesnički raspoloženi: "Pola stoljeća bez europskog proljeća", a neki su pobrojali posrtanja našeg najuspješnijeg kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Supermoćni atomski Dinamo, balkanska Barcelona i vječiti prvak Hrvatske u posljednjih 14 utakmica po skupinama u Europi ima omjer 0-1-13 ,uz gol razliku 5-41 ! BRAVO !!!!"

"Dinamo više ne postoji, glavonja je ukrao klub i to je njegova privatna igračka.... a skupštinari šute, plješću mu ... ponosni ljudi bez duše i savjesti...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontrolirani nogomet je budućnost Dinamo Mamić d.o.o."

"Hoćete Ligu prvaka, a ovdje ste kanta za nabijanje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Profesor se već pozdravlja s igračima"

"Da se vrednuju po zalaganju imali bi plaću duplo manju od spremačica, da oni imaju plaću po rezultatima dolazili bi biciklima na treninge, a ne u makinama"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje da su na TV stavili neki pornić"

"Kad ce Mamić vise podvuć crtu i prihvatit da je "možda" i on djelomično odgovoran za ovo, odlučit postat čovjek i vise dat neopozivu ostavku?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramim se što sam dinamovac"

"Zdravko stavi brata da igra"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači i ove godine titula najgoreg kluba u euro takmičenjima"

"Dinamo nije nikakva kanta. Dinamo je dobro poslozena momčad za napucavanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma šta fiskalnu, na minimalac gamad stavit. Da ja tak radim ko što oni trče, bil bi na burzi"

"Idući trening Dinama predlažem: Za Sammira optrčavanje zagreba, a onda ga zaljepiti na trening utakmici za suparničkog igrača izolirkom, ostali dodavanje učit"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma koja tekma više, pa ovo je sramota i gledat naspram Rijeke i one borbe"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo