'OVO SI NISMO SMJELI DOZVOLITI': / Kranjčar prokomentirao prvi Dinamov domaći poraz nakon šest godina

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Neočekivan poraz upisao je hrvatski nogometni prvak nakon što je na maksimiru ugostio sastav Osijeka.

10.9.2016.
22:14
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Poentirao je tada Josip Knežević i tako donio Osijeku tek drugu pobjedu u ligaškim ogledima protiv Dinama u nacionalnom prvenstvu i prvu gostujuću od 2000. godine. Ujedno je svojim pogotkom prekinuo Dinamov niz nepobjedivosti na Maksimiru koji je trajao od srpnja 2010.

Sve je prokomentirao Dinamov trener Zlatko Kranjčar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da poraz nije dobrodošao. S psihološke strane, mislim da ćemo ga dobro iskoristiti. Analizirat ćemo utakmicu jer nismo odigrali na nivou na kojem smo očekivali i željeli. Bili smo dobri u posjedu lopte, ali ne opravdavamo se ničime. Šteta zbog poraza nakon dugo godina. Nisam mislio da će nas taj rani gol poremetiti. Mislio sam da će se igrači izdignuti i da ćemo imati realizaciju. Da smo bar jednu šansu ostvarili, sigurno bi bio drugačiji tijek utakmice."

Image
DINAMO ŠOKIRAN U MAKSIMIRU: /

Osijek iz Zagreba odlazi s prvom pobjedom od 2000. godine!

Image
DINAMO ŠOKIRAN U MAKSIMIRU: /

Osijek iz Zagreba odlazi s prvom pobjedom od 2000. godine!

Image

Kranjčar je odmah nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ja uvijek velim 'U pobjedi se ne povisi, u porazima se ne ponizi', okrećemo sutra drugu stranicu, a to je priprema za Lyon. Neću se vaditi na reprezentativne obveze. Neki igrači su izgubili treninge koje smo mi imali ovdje, a vjerojatno su neki mislili da će zbog dosadašnjih rezultata lako protiv Osijeka doći do dobrog rezultata. Imali smo posjed i htijenje, ali nismo bili na nivou kao u kvalifikacijama za Ligu prvaka."

"Inače u nogometu kad pratimo utakmice prije početka europskih natjecanja, čini se da su općenito momčadi u mislima na tim europskim utakmicama. Netko možda u podsvijesti misli da može igrati laganije tako da bude spreman za europske susrete. Nismo si smjeli dozvoliti ovaj poraz, ali nadam se da to neće poremetiti odnos u prvenstvu. Ovaj se poraz da nadoknaditi i ostajemo kandidati za prvaka. Mislim da će ovaj rezultat dati pozitivnu reakciju za iduću utakmicu", zaključio je Dinamov strateg, a piše na službenim internetskim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo