OVO JE VJEROJATNO NAJLJEPŠA NOGOMETNA PRIČA DANA: / Preživio je pravi horor, a sada dočekao poziv kojem se nije nadao

Image

Srećom, sve je to preživio, a sada se vratio i u španjolsku reprezentaciju za koju je posljednji put nastupio u studenom 2015. godine

17.5.2019.
15:27
VOYO logo

Luis Enrique objavio je popis s reprezentativcima na koje računa za dvije utakmice protiv Farskih Otoka i Švedske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u prvoj polovici lipnja.

Među 23 imena ima određenih iznenađenja (D. Llorente i Oyarzabal iz R. Sociedada), no svakako je najviše odjeknuo povratak Santija Cazorle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rana se inficirala

Već 34-godišnji veznjak koji trenutno igra za Villarreal, a igra jako dobro, proživio je pravi horor u posljednje dvije godine, zbog ozljede i potom raznih komplikacija nakon mnogobrojnih operacija umalo je ostao bez stopala.

"Doktori su mi rekli da ako budem ponovno mogao normalno hodati sa svojim sinom u parku, da ću biti sretan", govorio je ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Medicinski stručnjaci kazali su mi kako će sve biti u redu, ali problem je nastao jer rana nije dobro zacijeljivala i rana se otvorila, inficirala”, objasnio je tada.

Srećom, sve je to preživio, a sada se vratio i u španjolsku reprezentaciju za koju je posljednji put nastupio u studenom 2015. godine, a s njom je osvojio dva europska zlata 2008. i 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Santi Cazorla

"Neki dan mi je prišla gospođa s djetetom i rekla: "Izgledate kao Santi Cazorla". Kad sam rekao da to jesam ja, nije mi vjerovala. Prilaze mi djeca i govore da sam isti Cazorla. Onaj Cazorla koji igra za Arsenal i koji je igrao za Španjolsku. Smijem se, što ću", govorio je još prije godinu i pol dana.

"Ja sam im obećao da ću se vratiti. I obećajem i vama - vratit ću se, bez brige."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I jest, bivši Arsenalov nogometaš u 45 nastupa ove sezone u svim natjecanjima zabio je sedam pogodaka te 11 puta asistirao. Osjećaj i dalje nije izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo