OVO JE VJEROJATNO NAJGORA UVREDA NA RAČUN KOVAČA: / Jedan od glavnih krivaca za Nikin otkaz u Bayernu zgrozio izjavama

Image
Foto: Profimedia

Novinari su upitali Mullera što se promijenilo i koja je razlika između Kovača i Flicka

8.1.2020.
15:40
Profimedia
VOYO logo

Kažu neki kroničari bavarskog diva kako Bayern nije Bayern ako negdje u momčad nema barem jednog Mullera. Srećom, već desetak i više godina Bayernov napad krasi Thomas Muller, njihov izdanak i jedan od najboljih igrača u novijoj povijesti. Osvojio je čak 21 trofej s Bayernom, zabio je 190 golova u 510 utakmica i zapravo je na neki način ušao u legendu...

Međutim, i taj je Muller s vremenom ostario i postao nešto slabiji igrač sklon teškim oscilacijama, a naletio je baš na tipa koji je dobio zadaću smijeniti generacije. Ali, ne može se tek tako čovjeka s prezimenom Muller odsraniti iz Bayerna. Ne bez ispaljenog metka ili bolje rečeno čitavog okvira metaka. Već vam je jasno da pričamo o neprijateljskom odnosu Nike Kovača i Thomasa Mullera, odnosno činjenice da je potonji bio kolovođa pobune i najžešći kritičar Hrvata još dok je ovaj vodio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač je bio taj koji je pokušao Mullera odsraniti iz momčadi zbog užasne forme u koju je ovaj upao, a to je podosta neoprezno napravio pred neprijateljski raspoloženim njemačkim medijima. "Ako nam ponestane rješenja, Muller će sigurno dobiti minutažu", rekao je to Niko Kovač i zapravo je samom sebi zapečatio sudbinu. Nema tko se tada nije pobunio zbog toga što je Kovač odlučio odstraniti jednog Mullera iz momčadi Bayerna. Popljuvali su ga i mnogi igrači, čak i njegovi igrači, pa zatim i novinari, klupske legende, kroničari i da ne nabrajamo.

Image

Thomas Muller from Bayern reacts Bayern Munich v Red Star Belgrade, UEFA Champions League, Group B, Football, Allianz Arena, Germany - 18 Sep 2019, Image: 471812438, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruno de Carvalho/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koja je razlika između Flicka i Kovača?

Uglavnom, prevrtit ćemo film unaprijed. Kovač je dobio otkaz, došao je domaći trener Hansi Flick, koji Mullera poznaje već više od deset godina, odnosno iz dana kada je bio pomoćnih Joachimu Lowu na klupi reprezentacije i odmah počeo forsirati Mullera te ga je nekako vratio u formu pa je ovaj sada, nošen s nekoliko dobrih utakmica, odmah uvratio Kovaču i to na vrlo ružan način, preko medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je sada na zimskim pripremama u Dohi, a tamo su novinari upitali Mullera što se promijenilo i koja je razlika između Kovača i Flicka.

"Ako vas žena pošalje u dućan s uputama što da kupite, onda znate točno što ćete tamo uzeti i donijeti kući, ali kada vam ne da jasne upute, uhvatit ćete se kako buljite u police s velikim rizikom da kada se vratite doma, večera neće biti tako dobra kao što bi trebala biti", rekao je Muller u svom, ciničnom, stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo