OVO JE JEZIVO / Ovako izgleda Messijevo stopalo nakon ozljede

Najveća zvijezda Barcelone Lionel Messi dobila je zeleno svijetlo za nastup u nadolazećem prvenstvenom srazu protiv Celte.

2.4.2015.
19:24
VOYO logo

Španjolska Marca piše kako je struka Barcelone obavila je testiranja na Messiju zbog ozljede desnog stopala, koju je ponajbolji nogometaš svijeta zadobio u El Clasicu protiv Real Madrida. Dobra vijest za sve navijače Barçe je da je Messi dobio zeleno svijetlo za nadolazeći prvenstveni ogled protiv Celte ove nedjelje. No, fotografija pokazuje da je Messijeva ozljeda uistinu neugodna.

Sa desne strane stopala možemo vidjeti nekoliko gadnih oteklina, zbog kojih argentinski nogometni čarobnjak ne može normalno obuti kopačku. I sam argentinski izbornik Gerado Martino je na reprezentativnom okupljanju prije nekoliko dana kazao kako se "Messi na treninzima osjeća ugodno, no, kada obuće kopačku na desnu nogu, onda ga boli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, Messi osjeća bol, ali doktori "katalonskog diva" su sigurni u svojim procjenama. Katalonski novinari pišu kako će Messi zaigrati u Vigu i to je velika vijest za trenera Luisa Enriquea.

Nakon pobjede nad Realom u El Clasicu (2:1), Barcelona sad ima četiri boda prednosti ispred drugoplasiranih Kraljeva. To je velika prednost za Katalonce, i pobjedom protiv Celte bi napravili još jedan korak prema osvajanju španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u slušaju kiksa Madriđana, koji u 29. kolu Primere na svom travnjaku igraju protiv predposljednjeplasirane momčadi španjolske lige, davljenika Granade, otišli bi na možda i nedostižnih sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo