OVO JE TRENUTAK ZBOG KOJEG BI UEFA MOGLA KAZNITI ZEKIĆA: / Trener Osijeka objasnio svoj potez; 'Napali su naše u gradu...'

Image
Foto: PIXSELL

Zekić domaće navijače Glasgow Rangersa pozdravio sa srednjim prstom

3.8.2018.
15:19
PIXSELL
VOYO logo

Nakon ispadanja iz Europe na Ibroxu u Glasgowu, trener Osijeka Zoran Zekić postao je zanimljiviji medijima nego njegovi igrači i rezultat. Pojavila se Zekićeva fotografija zbog koje bi mogao dobiti i kaznu UEFA-e, kako javljaju otočki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid Daily Mail piše kako je Zekić nakon utakmice, u trenutku kad se kretao s terena u svlačionicu na Ibroxu, domaće navijače Glasgow Rangersa pozdravio sa srednjim prstom, "što isto znači u Hrvatskoj, kao i Škotskoj", kako je to duhovito objasnio engleski novinar.

"Trener Osijeka Zoran Zekić teško se pomirio s ispadanjem svog kluba. Čak je otišao toliko daleko da je pri izlasku s terena nakon utakmice pokazao srednji prst navijačima Rangersa", pišu škotski mediji koji su zamjerili Zekiću na njegovu potezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Zekić ispričao se zbog poteza i neprimjerene geste. Trener Osijeka poslao nam je izjavu:

"Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, ali poznajete me već. Znate da sam emotivan. Igrati utakmicu na stadionu gdje su vam najveći “protivnici” atmosfera i 50.000 navijača ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. Fascinira, ali ne plaši, pa su njihova neprimjerena dobacivanja nakon utakmice izazvala moju neprimjerenu reakciju, u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno radi informacije da su prije utakmice ozbiljno napali naše navijače u gradu! Glava se ohladila, srce ostaje vruće, idemo dalje!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo