Kako će Hrvatska otvoriti SP na ovakvom stadionu?

Jedanaest dana prije no što će Brazil i Hrvatska u Sao Paulu otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo, na još uvijek nedovršenoj Corinthians Areni je održana generalna proba.

2.6.2014.
11:12
VOYO logo

Corinthians i Botafogo su u dvoboju brazilskog prvenstva odigrali neodlučeno 1:1, a utakmici je svjedočilo 37.119 gledatelja. Predviđeno je da tijekom SP-a ovaj stadion prima 65.000 gledatelja, ali manje od dva tjedna prije početka natjecanja, takvo što nije bilo moguće jer je objekt još uvijek u izgradnji.

Jedan sektor tribina je bio u potpunosti zatvoren, a drugi je, prema naredbi vatrogasaca, iz sigurnosnih razloga bio samo djelomično u upotrebi. Organizatori se, međutim, ne zabrinjavaju previše. Još uvijek nisu postavljene sve sjedalice, nije testiran sustav zaštite od požara, internet ne funkcionira, nisu dobro obilježeni sektori, lože su još uvijek prazne i neuređene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/S0plRtfUAxs

"Sigurni smo da će sve biti spremno na vrijeme. Pred nama je još tjedan i pol napornog rada, ali sve ide prema planu i bit ćemo spremni za utakmicu otvaranja", istaknuo je član Organizacijskog odbora Tiago Paes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo