'Ovo je preloše, postalo je sramotno igrati za Arsenal'

'Fabregas je dugo u klubu i želi osvajati trofeje, no u Arsenalu se to nije dogodilo već šest godina.

5.5.2011.
17:52
VOYO logo

Arsenal je ponovno razočarao svoje navijače te će, osim ako se ne dogodi čudo u posljednja tri kola Premiershipa, šestu sezonu završiti bez trofeja.

Neki klubovi s osmijehom gledaju na tužnu sudbinu bivšeg kluba Eduarda da Silve jer vjeruju da će se konačno dočepati Cesca Fabregasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem Cesca ako želi otići. On je dugo u Arsenalu i želi osvajati trofeje. Svi mi kao profesionalci želimo osvajati prvenstva i kupove, no u Arsenalu se to nije dogodilo već šest godina. Sramotno je biti dio takve momčadi. Nije to krivica menadžera Arsenea Wengera, već nas igrača jer ne igra na terenu trener", izjavio je branič Bacary Sagna i izrazio strah da će klub ostati bez člana španjolske reprezentacije kojeg već neko vrijeme želi vratiti Barcelona.

I neotkriveni izvor blizak Topnicima je britanskom Sunu potvrdio da bi Fabregas na kraju sezone mogao napustiti Arsenal, a Real već ima veliki plan za preotimanje veznjaka Barceloni u kojoj je ponikao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sun tvrdi da je predsjednik Kraljevskog klubaFlorentino Perez već pripremio 40 milijuna eura za njega kako bi pojačao momčad i tako opalio 'šamar' ljutom rivalu koji ga je izbacio iz Lige prvaka.

Podsjetimo, Barcelona je prošle godine ponudila 35 milijuna eura za Fabregasa, no nikada nije dobila pravi odgovor s Emiratesa, a ove godine se i Chelsea zapalio za Španjolca. U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti situaciju oko Fabregasa kada najveći svjetski klubovi počnu s 'licitacijom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105010377006 arti-201104240203006 arti-201104180168006 arti-201103080947006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo