'Ovo je nevjerojatno, nikad se nisam tako jako veselio!'

'Nikada se nisam veselio pogotku kao ovome. Ovo je definitivno najljepši trenutak moje karijere', izjavio je Nikica Jelavić nakon što je odlučio Old Firm i Rangersu donio Liga kup.

22.3.2011.
13:37
VOYO logo

Nikica Jelavić je za službenu internetsku stranicu Rangersa otkrio kako mu je pogodak protiv Celtica u finalu Liga kupa najdraži trenutak karijere.

Podsjetimo, igrala se osma minuta produžetka kada je napadač hrvatske reprezentacije zabio pobjednički pogodak i navijače bacio u trans. Navijači tog kluba, u kojem je dubok trag ostavio Dado Pršo, sada imaju još jedan razlog za obožavanje Hrvata za kojeg su Rangersi Rapidu platili četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/2c8fd6f7055718bd37d9cb60eb3afcc8

"Bio je to nevjerojatan osjećaj. Zabiti pobjednički gol u finalu Liga kupa, i to Celticu, je zaista nešto posebno. Trenutak kada smo se vratili na Ibrox i kada sam vidio sva ona nasmijana lica navijača neću nikada zaboraviti. U Rangers sam došao zabijati golove i osvajati trofeje i zato sam presretan. Nikada se nisam veselio pogotku kao ovome. Ovo je definitivno najljepši trenutak moje karijere. Kada sam udario loptu mislio sam da će otići u gol-aut, no udarila je u vratnicu i odbila se u gol. Bio je to nevjerojatan trenutak", izjavio je Jelavić koji želi i prvenstveni naslov:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova pobjeda je bila vrlo važna, no sada idemo po prvenstvo. To je najveća nagrada i ovaj uspjeh nam može dati dodatno samopouzdanje. Moramo biti fokusirani na svaku utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti cilj", vjeruje Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u škotskom prvenstvu vodi Celtic sa 67 bodova, dok Rangers zaostaje dva boda, ali ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo