'Ovo je nas klub, a ne tvoj! Od*jebi i umri'

Menadzer Leicester Cityja Nigel Person nalazi se pod istragom vlastitog kluba zbog incidenta sa navijacem u srazu s Liverpoolom, kada mu je na njegovu provokaciju odgovorio rijecima: 'Od*jebi i umri'.

3.12.2014.
19:58
VOYO logo

Frustracija zbog novog poraza Leicester Cityja u Premiershipu, ovoga puta od Liverpoola (1:3), konacno je prelila casu. Navijaci ovog engleskog prvoligasa ove sezone nisu zadovoljni igrama svoje momcadi. Jedino sto pamte je pobjeda nad Manchester Unitedom 21. rujna ove godine. Od tada, Leicester City je bez pobjede, tocnije dozivio je cak sedam poraza i ostvario dva remija. A protiv Redsa je sve doslo na vidjelo. Naime, jedan navijac Leicestera je nakon utakmice iz gledalista verbalno napao menadzera Leicestera Nigela Persona, koji mu je odgovorio rijecima:

" Od*jebi i umri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Person je tom izjavom uzburkao duhove, a navijac je incident s trenerom odmah stavio na drustvene mreze, nakon cega je brzo uklonjen. Sada je na potezu klub. Naime, Leicester je po saznanju za incident odlucio pokrenuti istragu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo incidenta koji se dogodio nakon utakmice Lecestera i Liverpoola, i u tijeku je rasvjetljavanje ovog dogadaja. A kada budemo rasvijetlili citav dogadaj, onda cemo vidjeti kakve daljnje eventualne korake cemo poduzeti", izjavio je glasnogovornik Leicester Cityja.

Person je priznao da je nakon dvoboja imao kontakt s navijacem, koji mu je iz publike viknuo da "i on sam zna da je nakon ovoga poraza ostao bez posla. Ovo je nas klub, ne tvoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam raspravu s navijacem na kraju utakmice. Ja ne znam gdje je on gledao za vrijeme dvoboja s Liverpoolom", kazao je Person.

Uvrijedeni navijac od Persona sad trazi javnu ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo