'Ovo je najbolji Dinamo u zadnjih 10 godina!'

Dinamo je bez najboljih igrača za pola sata u Osijeku došao i do pete prvenstvene pobjede ove sezone i dodatno 'nabrijao' atmosferu uoči uzvrata s Malmöm.

21.8.2011.
12:47
VOYO logo

Dinamovi klinci Mario Šitum, Mateo Kovačić te Ivan Tomečak bili su glavni junaci Dinamovog slavlja 4:0 u Osijeku gdje su upisali i petu pobjedu u HNL-u u kojem ove sezone Modri još nisu primili gol, a zabili su ih 15.

Jedan od najboljih igrača u Gradskom vrtu bio je Kovačić, koji je nakon utakmice izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazali smo i večeras da smo najbolja momčad u Hrvatskoj i vjerujem da ćemo to nastaviti dokazivati iz utakmice u utakmicu. Naglašavam, cijela ekipa odigrala je odličnu utakmicu i sada se okrećemo Švedskoj", kazao je Kovačić, dok je domaćin priznao:

"Pregazili su nas. Jednostavno smo bili nemoćni i nismo bili niti blizu, nema se tu što pričati. Ovo je najbolji Dinamo u posljednjih 10 do 15 godina. Nikada nisu bili ovako jaki i svaka im čast", izjavio je Goran Ljubojević, dok je Kruno Jurčić bio ponosan na izvedbu svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na svoju ekipu. Napravio sam rotaciju, odmorio dva do tri ključna igrača, a oni momci koji su danas ušli u utakmicu, iskoristili su priliku na najbolji mogući način. Reagirali su fenomenalno i pokazali kako se na njih itekako može računati. Ovo je također još jedna bitna karika u kreiranju atmosfere uoči uzvrata u Malmöu", izjavio je Jurčić.

Dinamovi suparnici u 4. pretkolu Lige prvaka, nogometaši švedskog Malmöa, u subotnjoj su prvenstvenoj utakmici pobijedili GAIS sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički pogodak postigao je u 88. minuti Yago Fernandez, u trenucima kada je Malmö imao igrača manje (isključen je Pekalski u 55. minuti). Unatoč pobjedi Malmö je ostao tek na 9. mjestu prvenstvene ljestvice, sa čak 18 bodova zaostatka za vodećim Helsingborgom. No, Malmö ima dvije utakmice manje od ostalih.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108180477006 arti-201108180725006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo