OVO JE JEDNA OD NAJVEĆIH UVREDA ZA HRVATSKE NAVIJAČE: / Ugledna Marca sastavila popis koji bi mogao naljutiti BBB i Torcidu

Image
Foto: Sanjin StrukIc/Ivo Cagalj/PIXSELL

Na prvom mjestu, vjerovali ili ne, nalaze se navijači marokanske Raje Casablance

26.5.2020.
13:57
Sanjin StrukIc/Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U iščekivanju nastavka nogometnog prvenstva, ugledni španjolski sportski dnevnik, Marca, sastavio je popis, prema njihovu sudu, najboljih navijača na svijetu. Na ovaj, pokazalo se nezahvalan, popis, dospjelo je čak 40 klubova koji su uglavnom poznati i zbog strastvenih i vatrenih navijača.

Našli su se tu klubovi sa gotovo svih kontinenata, od Europe pa do Južne Amerike, Afrike i Azije. Na ovom ovećem popisu našli su se navijači brojnih velikana, poput Liverpoola, Borussije Dortmund, Athletica, Seville i Real Madrida, kao i "manjih" klubova, kao što su River, Boca, Betis, Sevilla, ali frapira zaista Marcin odabir najboljih pet navijačkih skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivo Cagalj/PIXSELL

Nema Hrvata

Na prvom mjestu, vjerovali ili ne, nalaze se navijači marokanske Raje Casablance. Iza njih slijede, opet gotovo nevjerojatno, navijači Al-Ahlyja, dok treće mjesto zauzimaju pristalice - Zamaleka! Četvrto mjesto pripada navijačima brazilskog Flamenga, a na petom mjestu je njihov Real Madrid.

Spuštajući se na popisu nismo mogli ne primijetiti da nema niti jednog hrvatskog kluba, a tu su se našli čak i navijači iračkog Al-Zawra i kongoanskog Mazembea. No, na popisu nema niti Torcide niti BBB-a, koji su se ranije u nekim izborima stranih medija znali nalaziti visoko na ljestvicama najžešćih navijača, kako zbog svoje stranstvenosti tako i zbog spektakularnih koreografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

18.09.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Lige prvaka, skupina C, 1. kolo, GNK Dinamo - Atalanta B.C. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Cijeli popis pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo